Toimintamme

Tervetuloa tulevaisuuden suurelle jälleenmyyjälle

Dustin on uuden ajan jälleenmyyjä. Kuitenkin fyysisten kauppojen sijaan tavoitat meidät netistä vuorokauden ympäri, ja toimistoaikoina puhelimitse.

Tarjoamme noin 100 000 tuotteen valikoiman, joten ei ole aina itsestään selvää mikä sopii juuri sinun tarpeisiisi. Siinä tapauksessa voit yksinkertaisesti soittaa meille. Meillä on nimittäin noin 900 avuliasta ja omistautunutta työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, jotka ovat aina valmiita neuvomaan ja tukemaan.

Teemme kaikkien IT-vastaavien elämästä helpompaa

IT on niin paljon enemmäin kuin vain laitteistoja ja ohjelmistoja. Tarjoamme myös fiksuja palveluja ja ratkaisuja. Voit esimerkiksi rahoittaa ostosi rahoitusyhtiö Dustin Financial Services AB:n avulla. Voit myös käsitellä ohjelmistolisenssejä Dustins Software Asset Management -konseptin kautta.

Huolimatta siitä, mitä avuntarpeesi koskee - asennuksesta ja huollosta backup- ja turvallisuuspalveluihin - olemme aina tukenasi, apunasi ja kokonaisuuksien toimittajanasi. Ensimmäisestä pohdinnasta päätökseen ja toimitukseen.

Meillä on toisin sanoen kaikki mitä tarvitset. Yhdessä paikassa. Meidän tärkeimpänä motivaattorina on tehdä elämästäsi asiakkaana helpompaa.

Tiesitkö?

  • Meillä on noin 100 000 tuotetta 900 valmistajalta…

  • Toimitamme 20 000 tuotetta joka päivä…

  • Toimitamme 1,3 miljoonaa pakettia joka vuosi…