iPhone Xs Max ja iPhone Xs

Super Retina ‑näyttö kahdessa koossa: 5,8 tuumaa ja 6,5 tuumaa. 1 Edistynyt Face ID. Älykkäin ja tehokkain älypuhelimen siru. Ja uraauurtava kaksoiskamerajärjestelmä. iPhone Xs tarjoaa kaiken, mistä pidät iPhonessa.

iphone

iPhone Xs:ssä ja iPhone Xs Maxissa on Super Retina ‑näyttö, ja räätälöityjen OLED-paneelien ansiosta tässä HDR-näytössä on alan paras värintoisto, syvät mustat sekä erinomainen kirkkaus. Edistyneen Face ID:n avulla voit avata iPhonen lukituksen, kirjautua sisään appeihin ja maksaa ostoksesi yhdellä vilkaisulla. A12 Bionic ‑sirun ja seuraavan sukupolven Neural Enginen reaaliaikaisen koneoppimisen ansiosta koet muun muassa kuvat, pelaamisen ja lisätyn todellisuuden aivan uudella tavalla. Uraauurtava 12 Mpix kaksoiskamerajärjestelmä sekä muotokuvatila, muotokuvavalo, parannettu boke-tehoste ja upouusi syvyydensäätö nostavat muotokuvasi aivan uudelle tasolle. Vesitiiviys. 2 Ja kaikista edistyksellisin mobiilikäyttöjärjestelmä iOS 12 sekä sen tehokkaat uudet työkalut, jotka tekevät iPhonesta entistäkin henkilökohtaisemman.

Lakitiedot

1 Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, iPhone Xs:n näytön lävistäjä on 5,85 tuumaa ja iPhone Xs Maxin näytön lävistäjä on 6,46 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.

2 iPhone Xs ja iPhone Xs Max ovat vesi- ja pölytiiviitä. Ne on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyysluokitus on IP68 (IEC-standardi 60529, enimmäissyvyys 2 metriä 30 minuutin ajan). Vesi- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus‑ ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.

Tekniset tiedot

Osoitteesta www.apple.com/fi/iphone-Xs/specs löydät kaikki tiedot.