Tervetuloa tulevaisuuteen

Apple iPhone X.

Tervetuloa tulevaisuuteen

Apple iPhone X.

Tervetuloa tulevaisuuteen

Apple iPhone X.

iPhone X. Tällaista puhelinta et ole koskaan aiemmin nähnyt. Eikä puhelin koskaan aiemmin ole nähnyt sinua.

iPhone X:ssä on koko ruudun 5,8 tuuman Super Retina HD ‑näyttö, jossa on HDR ja True Tone.1 Siinä on kaikkien aikojen kestävin älypuhelimen lasi ja Applen kehittämästä erikoislujasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus. Latautuu langattomasti.2 Kestää roiskeita ja pölyä.3 Kaksi 12 Mpix kameraa optisilla kuvanvakaimilla upeiden kuvien ottamiseen heikossakin valossa. TrueDepth-kamera muotokuva-selfieillä ja uudella muotokuvavalolla.4 Edistyksellisen kasvojentunnistusteknologian ansiosta voit avata iPhone X:n lukituksen pelkällä vilkaisulla. Taustavoimana toimii A11 Bionic -siru, kaikkien aikojen tehokkain ja älykkäin siru älypuhelimessa. Tukee lisätyn todellisuuden kokemuksia peleissä ja apeissa. iPhone X on aloittanut iPhonen uuden aikakauden.

Tärkeimmät ominaisuudet ‑luettelo

  • 5,8 tuuman Super Retina HD ‑näyttö, jossa on HDR ja True Tone1
  • Design kokonaan lasia ja ruostumatonta terästä, roiske- ja pölytiivis3
  • Kaksi 12 Mpix kameraa optisella kuvanvakaimella, muotokuvatilalla, muotokuvavalolla ja jopa 60 fps 4Kvideolla4
  • 7 Mpix TrueDepth-etukamera muotokuvatilalla ja muotokuvavalolla4
  • Face ID suojattua todentautumista
  • A11 Bionic ‑siru, kaikkein tehokkain ja älykkäin älypuhelimen siru
  • Langaton lataus – toimii Qi-latureilla2

1 iPhone X:n näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos ruutu mitataan suorakaiteena, sen lävistäjä on 5,85 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.
2 Latausmatto myydään erikseen.
3 iPhone X on roiske- ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenkestävyysluokitus on IP67 (IEC-standardi 60529). Roiske- ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttöoppaasta puhdistus- ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.
4 Muotokuvavalo on saatavilla betaversiona.