Yksinkertainen

ASUS ZenBook UX305CAPURE toimitetaan täysin ilman esiasennettuja kolmannen osapuolien ohjelmistoja, trial-versioita. Pääset siis valitsemaan itse, mitä haluat asentaa tietokoneellesi.

Nopea

ZenBook PURE on suunniteltu nopeaksi jokaisessa tilanteessa. Koska ylimääräiset ohjelmistot eivät ole kuluttamassa turhaan tietokoneen resursseja, saat optimaalisemman käyttökokemuksen koneeltasi. ASUS ZenBook UX305CA PURE:n myötä käyttäjät saavat jopa kaksi kertaa nopeamman käynnistymisen ja 35 % nopeamman sulkemisen.

Turvallinen

Tietokoneesi on turvattu Windows Defenderin, Microsoftin oman antivirus-ohjelmiston avulla. Windows Defender tulee mukaan täysin ilmaisena, ja se päivittyy automaattisesti jatkossakin.

ASUS ZenBook UX305CA PURE

  • Jopa 6. Sukupolven Intel Core M7 -suoritin
  • Huippunopea M.2 SSD-asema jopa 512 GB asti
  • Uusimman sukupolven 802.11ac-standardin Wi-Fi
  • Tyrmäävä IPS-paneeli Full HD (1920x1080) tai QHD+ (3200x1800) -resoluutiolla
  • 8 GB keskusmuisti
  • Toimitetaan täysin ilman kolmannen osapuolien ohjelmistoja sekä trial-versioita (PURE)
  • Jopa kaksi kertaa nopeampi käynnistyminen ja 34 % nopeampi sulkeminen (PURE)

Ohut design ilman kompromisseja

ASUS ZenBook UX305CA PURE on sama huippuohut tietokone kuin perinteinen UX305CA:kin – sen paksuus on ainoastaan 12,3mm. Se on yksi maailman ohuimmista kannettavista tietokoneista ja se on toteutettu täysin ilman mekaanisesti liikkuvia osia.

Tulevaisuuden kannettava

Uuden sukupolven suoritintekniikan myötä emme myöskään varustaneet kannettavaa tuulettimella, jonka ansiosta se ei kerää pölyä ja pysyy aina hiljaisena käytössä. Yhdessä huippunopean M.2 SSD-aseman kanssa se tarjoaa äärimmäisen sulavan käyttökokemuksen niin multimedian toistossa kuin työskennellessäkin. Emme ole myöskään tinkineet liitännöistä – laite on varustettu kolmella täysikokoisella USB 3.0 –liitännällä sekä micro-HDMI –liitännällä, joiden ansiosta liität siihen vaivatta kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet.

Maksimoitu akunkesto

ASUS ZenBook UX305CA tarjoaa jopa 10 tunnin akunkeston. PURE-version avulla saat vieläkin enemmän. Koska ASUS ZenBook UX305CA PURE toimitetaan täysin ilman ylimääräisiä ohjelmistoja, saat tietokoneestasi enemmän irti. Alustavien testitulosten mukaan PURE-version tietokone jaksoi yli 28 minuuttia pidempään kuin vastaava malli ylimääräisill ohjelmistoilla. Saat siis enemmän aikaan töissä tai vapaa-ajalla.

Zenbook Pure