Intel NUC - 8. sukupolvi

Intelin 8. sukupolven NUC-laitteissa (Next Unit of Computing) on 8. sukupolven Intel Core -prosessorit, jotka takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Intelin NUC-laitteiden ansiosta voit rakentaa juuri sellaisen järjestelmän kuin haluat. Voit valita kaikki ominaisuudet, aina kehikon koosta muistityyppiin ja kovalevyyn. Mukauta järjestelmää omien tarpeidesi perusteella.

 
 

Odotukset ylittävä tehopaketti

Älä anna ulkomuodon hämätä. Pienen paketin sisältä löytyy odotukset ylittävä tehopaketti, ja pienellä mielikuvituksella sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit käyttää laitetta työvälineenä, viihdekeskuksena tai pelikoneena. Intelin NUC-tietokoneissa on kaikki samat toiminnot kuin tavallisissakin PC- tai Mac-tietokoneissa – muistia, kovalevy ja haluttu käyttöjärjestelmä.

 

Pieni koko, suuri suorituskyky

Intelin NUC-tietokoneita on saatavana monilla eri suorittimilla. Ja huolimatta siitä, minkä suorittimen valitset, voit nauttia PC-koneen suorituskyvystä kämmenelle mahtuvassa koossa. Intel-suorittimien ansiosta Intelin NUC-tietokoneet on optimoitu Windows 10 -käyttöjärjestelmälle. Voit muokata kuvia ja videoita, nauttia viihteestä 4K Ultra HD -tarkkuudella tai pelata maailmanluokan laadulla. Ja huolimatta siitä, minkä NUC-vaihtoehdon valitset, saat käyttäjäystävällisen ja suorituskykyisen mini-PC:n. Lisäksi se kuluttaa tavallista tietokonetta vähemmän virtaa ja sisältää vuorokauden ympäri palvelevat tuen sekä kolmen vuoden takuun. Valmistaudu ihastumaan.

Mikä Intel NUC sopii sinulle?

Voit valita Intelin suositun Bean Canyonsin tai Hades Canyonsin. Tutustu oppaaseemme eri vaihtoehdoista.

Bean Canyons

Bean Canyons -nimisessä (perustuu Coffee Lake -sarjaan) NUC-kategoriassa on useita eri vaihtoehtoja. Mukautettava Bean Canyons sopii sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Perusversioissa on paikka yhdelle kovalevylle (M.2 SSD), kun taas huippuversioissa on paikka sekä M.2 SSD- että SATA-kovalevylle. Alusta on mukautettavissa ja runko toimii yhdessä monien erilaisten muistien, kovalevyjen ja käyttöjärjestelmien kanssa.

Hades Canyons

Jos haluat erittäin tehokkaan pelikäyttöön sopivan NUC-tietokoneen, Hades-kategoria on oikea valinta. Pienikokoisissa laitteissa on tehokkaat i7-neliydinsuorittimet, erillinen näytönohjain (Radeon RX Vega M GL), kaksi Thunderbolt 3 -porttia ja tuki kahdelle M.2 SSD -kovalevylle. Valmistaudu tavallista parempaan pelikokemukseen.