LG OLED: Täydellisyys mitä mikään muu televisio ei voi saavuttaa

Täydellisyys mihin ei mitään muuta TV- teknologiaa voida verrata. LG:n OLED tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen mitä on tarjolla, varustettu täydellä 4K HDR tuella. Ikonista lasin ohutta OLED näyttöä täydentää vaikuttava kuvaprosessori, kolmiulotteisen Dolby Atmos äänikokemuksen kanssa. WeBOS 4.0 käyttöjärjestelmä ja Magic Remote -kaukosäädin antaa sinun kommunikoida intuitiivisesti televisiosi kanssa ja yhdistyy helposti muihin laitteisiisi.

5 syytä, miksi LG OLED -televisio on täydellinen valinta

Perfect Black

Itsevalaisevat pikselit luovat äärettömän kontrastin.

Tähdet loistavat kirkkaimmin tummimmalla yötaivaalla. Vain OLED pystyy luomaan tällaisen kontrastin valon ja tummien sävyjen välille ja tarjota tämän kokemuksen sinulle omassa kodissasi. Mikään näyttötekniikka ei pysty antamaan sellaista kuvan syvyyttä ja tumman sävyjä kuin OLED-televisio, jonka jokainen pikseli hallitsee omaa valoaan.

Perfect Color

Huikea väririkkaus ja True color tarkkuus.

Värit eivät ole koskaan näyttäneet yhtä voimakkailta kuin LG OLED -television täydellistä mustaa vasten. Puhtaimmat värit saavutetaan OLED-tekniikan ainutlaatuisella kyvyllä hallita jokaisen yksittäisen alipikselin valovoimaa ja väriä tarkasti. Tämä tarkoittaa, että voit kokea yli miljardi eri sävyä.

Perfect HDR

Cinema HDR Dolby Visionilla, edistynyt HDR Technicolorilta, HDR10 Pro ja HLG.

Laajin HDR-tuki, mukaan lukien Dolby Vision ja Advanced HDR by Technicolor. LG:n Cinema HDR tukee HDR10- ja HLG-formaatteja ja jopa rikastuttaa niitä ja tasoittaa tavallista sisältöä kuvakohtaisilla metatiedoilla. Se myös tukee vaativampia Dolby Vision- ja Advanced HDR by Technicolor -formaatteja, jotta voit nauttia kaikkein ensiluokkaisimmasta HDR-sisällöstä

Perfect Angle

Tasainen väri ja kuvanlaatu riippumatta katselukulma.

Emme aina istu suoraan television edessä. Jos kutsut ystäviäsi katsomaan jalkapalloa tai kokoat perheen katsomaan elokuvaa, jokainen näkee parhaan kuvanlaadun. OLED-televisio näyttää samat värit ilman vääristymää myös niistä katselukulmista, joista tavallinen televisio näyttää haalealta.

Perfect Picture

Älykkäät kuvaprosessorit täydentävät sinun jokapäiväistä katselukokemustasi.

LG:n älykäs prosessori viimeistelee jokapäiväisen katselukokemuksen. LG:n täydellisen kuvan takana on älykäs prosessori, joka nostaa kaiken sisällön laatua. Kehittynyt nelivaiheinen kohinan poisto, kohteen syvyyden parannustekniikka ja taajuuteen perustuva tarkkuudenparannustekniikka analysoivat ja parantavat kaikkia yksityiskohtia.