Aina päivitettynä

Office 365 tarjoaa enemmän toimintoja ohjelmiisi, kun mihin olet tottunut.

Aina päivitettynä

Office 365 tarjoaa enemmän toimintoja ohjelmiisi, kun mihin olet tottunut.

Hankkiessasi Office 365:n PC-/Mac-tietokoneen kanssa pääset nauttimaan eksklusiivisista kuukausipäivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Saat myös 1 Tt OneDrive-tallennustilaa

Yksi paikka elämäsi kaikelle sisällölle. Tallenna ja jaa valokuvia, videoita, asiakirjoja ja muuta sisältöä helposti – missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Hankkiessasi Office 365 Homen kukin käyttäjä saa 1 Tt OneDrive-pilvitallennustilaa sekä Skypen 60 minuutin kuukausittaisen puhelupaketin, jolla voit soittaa matka- ja lankapuhelimiin.

Kokonaisuudessaan asennetut Office-sovellukset

Hanki tutut ja turvalliset sovellukset valmiiksi asennettuina – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access. Publisher ja Access ovat saavavilla ainoastaan PC-tietokoneisiin. Office-sovellusten tämänhetkiset versiot ovat Office 2016 for Windows ja Office 2016 for Mac. Asiakkaat, joilla on aktiivinen tilaus, saavat uusimmat versiot niiden julkaisuhetkellä.

Nyt mukana uusimmat Office-sovellukset PC- ja Mac-tietokoneille.

Työskentele useilla eri laitteilla

Saat käyttöösi kokonaisuudessaan asennetun Office-paketin viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen, viiteen tablettiin ja viiteen puhelimeen (mukaan lukien Windows-, Apple®- ja Android™-laitteet).

Käsinkirjoituseditori poistaa tulostustarpeen

Wordin käsinkirjoitusominaisuudet ovat nyt aiempaa monipuolisemmat. Voit piirtää, kirjoittaa ja korostaa sekä nyt myös käyttää kosketuseleitä tai digitaalista kynää käyttäessäsi Windowsin digitaalista käsinkirjoitusominaisuutta asiakirjojen muokkaamiseen suoraan Wordissa. Ominaisuus on käytettävissä Windows-kosketuslaitteissa ja laitteissa, jotka toimivat digitaalisten kynien kanssa, kuten Windows 10 TH2 -käyttöjärjestelmää tai uudempia käyttävissä Microsoft Surface -laitteissa.

Käsinkirjoituseditorin avulla voit muokata ja muotoilla asiakirjoja luonnollisin elein. Voit esimerkiksi valita tekstiä ympyröimällä ja poistaa tekstiä ruksaamalla.

Tee yhteistyötä Wordissa, PowerPoitissa ja Excelissä reaaliaikaisen yhteismuokkaamisen avulla

Kun haluat työstää yhdessä työkaveriesi, opiskelijoidesi tai kavereidesi kanssa asiakirjaa, käytä reaaliaikaista yhteismuokkausta. Siten voit nähdä siten kaikkien tekemät muutokset heti niiden tekohetkellä.

Ensin sinun tulee tallentaa asiakirja OneDriveen, niin että muut pystyvät muokkaamaan sitä. Sen jälkeen kutsu muita henkilöitä muokkaamaan sitä kanssasi. Kun he muokkaavat asiakirjaa Word 2016:ssa tai Word Onlinessa, muut nähevät heidän tekemänsä muutokset reaaliaikaisesti. Voit keskustella asiakirjan avanneiden henkilöiden kanssa suoraan Skypen välityksellä.

Mikä Office-tuote sopii parhaiten omiin tarpeisiisi?

Tarjolla on sopiva Office-paketti kaikille. Ota selvää, mikä Office sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.