Löytyykö buustia?

Astu Rocket League -areenalle valmiiksi buustattuna voittoa varten. GeForce GTX 10 -sarja tuottaa verrattoman suorituskyvyn ja uskomattomat pelikokemukset kaikkien aikojen kehittyneimmän NVIDIA Pascal™ -grafiikkasuoritinarkkitehtuurin turvin.

Nyt saat rajoitetun ajan Rocket League -pelin itsellesi, kun siirryt Game Ready -aikaan hankkimalla GeForce® GTX 1050-, 1050 Ti- tai 1060-näytönohjaimen, -pelikoneen tai -kannettavan.

*Tarjoukseen liittyy ehtoja

Saat Game Ready -valmiuden ja Rocket League -pelin.

GeForce GTX 1060

GeForce GTX 1050 Ti

GeForce GTX 1050

nvidia geforce gtx logotype
Tarjoukseen kuuluvat näytönohjaimet: GeForce GTX 1050, GeForce GTX 1050 Ti, GeForce GTX 1060.
© 2017 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2017 Psyonix, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. *Niin kauan kuin varastoa riittää. * Tarjoukseen kuuluvat näytönohjaimet: GeForce GTX 1050, GeForce GTX 1050 Ti, GeForce GTX 1060. Ilmainen peli on lunastettava GeForce Experience -sovelluksen kautta pöytätietokoneella tai kannettavalla, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain. Pelin lunastaminen edellyttää, että asiakas täyttää pelin ikärajavaatimukset. Alue-/maavaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava kyseisellä alueella / kyseisessä maassa.