CONTROL® JA WOLFENSTEIN®: YOUNGBLOOD™ JA GEFORCE

Varustaudu vaihtoehtoisen todellisuuden vihollisia vastaan tehokkaalla NVIDIA® GeForce RTX™ -järjestelmällä. Mullistava RTX-alusta maksimoi suorituskyvyn ja grafiikan laadun reaaliaikaisella säteenseurannalla ja äärimmäisen tehokkaalla tekoälylaskennalla. Tutkitpa sitten muita ulottuvuuksia Control™-pelin salaperäisessä "Oldest House" -rakennuksessa tai vapautat vaihtoehtoisen todellisuuden Pariisia vuonna 1980 Wolfenstein®: Youngblood™ -pelissä, GeForce RTX tarjoaa äärimmäisen pelikokemuksen.

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Wolfenstein®: Youngblood™- ja Control™-pelit, kun ostat kampanjaan kuuluvan GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjaimen, pelikoneen tai pelikannettavan.

Yksi koodi henkilöä kohti. * Tarjoukseen liittyy ehtoja. Vain kampanjaan osallistuvilta kumppaneilta.

Osta nyt

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce RTX ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. Wolfenstein®: Youngblood™ kertoo kuvitteellisen tarinan, joka sijoittuu vaihtoehtoiseen universumiin 1980-luvulle. Nimet, hahmot, organisaatiot, sijainnit ja tapahtumat ovat joko kuvitteellisia tai fiktiivisesti kuvattuja. Pelin tarinaa ja sisältöä ei ole tarkoitettu eikä sitä tule tulkita millään tavoin natsien valtakoneistoa ja siihen liittyviä uskomuksia, ideologioita, tapahtumia, toimia, henkilöitä tai käytöstä suvaitsevaksi, ihannoivaksi tai suosivaksi eikä sen tekemiä sotarikoksia, kansanmurhaa ja muita ihmisyyttä vastaan tehtyjä rikoksia trivialisoivaksi. © 2019 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. MachineGames, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax ja niihin liittyvät logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä, jotka omistaa ZeniMax Media Inc. Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Wolfenstein, id, id Software, id Tech ja niihin liittyvät logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä, jotka omistaa id Software LLC Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki oikeudet pidätetään.