GeForce grafikkort

GeForce® GTX 1660 Ti -näytönohjain perustuu NVIDIA Turing™ -arkkitehtuurin mullistavaan graafiseen tehoon. GeForce GTX 1070:n suorituskyvylle vertoja vetävä näytönohjain toimii todellisena turboahtimena nopeuttamalla suosittuja nykypelejä huomattavasti ja moderneja pelejä vieläkin enemmän.

Turing varjostimet

Turing-arkkitehtuurin varjostimet parantavat nykypelien suorituskykyä samanaikaisella liukuluku- ja kokonaislukulaskennalla, mukautuvalla varjostusteknologialla ja uudella yhtenäistetyllä muistiarkkitehtuurilla, jossa välimuistia on tuplamäärä aiempiin malleihin verrattuna. Suorituskykyparannukset näkyvät vieläkin selvemmin moderneissa peleissä, jotka hyödyntävät Turing-arkkitehtuurin kehittyneitä grafiikkaominaisuuksia.

MAHTAVA SUORITUSKYKY

Hanki GeForce GTX 1660 Ti, niin saat GeForce GTX 1070:n tehoille vertoja vetävän Game Ready -valmiuden.

game ready
LÄHETÄ PELIKUVAA KUIN AMMATTILAISET

Live-striimaus Twitchissä tai YouTubessa onnistuu mahtavilla tehoilla ja näyttävällä kuvanlaadulla. GTX 1660 Ti:n erillinen laite-enkooderi toimii 15 % aiemman sukupolven näytönohjaimia tehokkaammin, ja se on optimoitu Open Broadcaster Software (OBS) -ohjelmistoille.

gamingcomputer in its enviroment
Geforce Experience

Tallenna ja jaa videoita, näyttökuvia ja live-striimejä kavereillesi. Pidä GeForce-ohjaimesi ajan tasalla. Ja optimoi peliesi asetukset. GeForce Experience™ tekee tämän kaiken. Se on välttämätön kumppani GeForce-näytönohjaimellesi.

Nvidia Ansel

Tämän tehokkaan valokuvatilan avulla saat otettua huippulaadukkaita näyttökuvia peleistäsi aivan uudella tavalla. Voit tallentaa ja jakaa huikeimmat pelikokemuksesi äärimmäisen tarkasti, 360-asteisena, HDR-muodossa ja stereokuvina.

GTX badge logotype
18 limit stamp
eidos logotype
chrystal dynamics logotype
square enix logotype
treyarch logotype
activision logotype
machinegames logotype
bethesda logotype
© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience ja NVIDIA Turing ovat NVIDIA Corporation -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä ja/tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ja tekijänoikeudet ovat omistajiensa omaisuutta.
© 2018 Square Enix Limited. Kehittäjä: Eidos Interactive Corporation. © 2017 Bethesda Softworks LLC, ZeniMax Media -yhtiö. Kaikki oikeudet pidätetään. © 2018 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS ja kilpilogo ovat Activision Publishing, Inc. -yhtiön tavaramerkkejä..