SHADOW OF THE TOMB RAIDER
JA GeForce GTX

Nauti GeForce GTX -grafiikkasuorittimien pelitehosta ja energiatehokkuudesta.

HANKI SHADOW OF THE TOMB RAIDER -PAKETTI

Rajoitetun ajan tarjouksena saat Shadow of the Tomb Raider -pelin, kun ostat GeForce GTX 1080 Ti-, 1080-, 1070 Ti-, 1070- tai 1060-näytönohjaimen, -pelikoneen tai -kannettavan.

Yksi koodi henkilöä kohti.
* Tarjoukseen liittyy ehtoja. Vain kampanjaan osallistuvilta kumppaneilta.

OSTA NYT

© 2019 NVIDIA Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. NVIDIA, NVIDIA-logo ja GeForce ovat NVIDIA Corporation -yhtiön tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä. SHADOW OF THE TOMB RAIDER © 2019 Square Enix Limited. Kehittäjät Eidos Interactive Corporation ja Crystal Dynamics. Kaikki oikeudet pidätetään. EIDOS-MONTRÉAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER ja TOMB RAIDER ovat Square Enix Limited -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. SQUARE ENIX ja SQUARE ENIX -logo ovat Square Enix Holdings Co., Ltd. -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nixxes ja Nixxes-logo ovat Nixxes Software BV -yhtiön tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

*Niin kauan kuin varastoa riittää. Tarjoukseen kuuluvat näytönohjaimet, pöytäkoneet ja kannettavat: GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1070 Ti, GeForce GTX 1070 ja GeForce GTX 1060. Peli on lunastettava koneella, jossa on kampanjaan kuuluva näytönohjain asennettuna. Pelin lunastaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Alue-/maavaatimukset: Osa kupongeista on määritetty vain niiden ostopaikan mukaisilla tietyillä alueilla tai tietyissä maissa lunastettaviksi. Tällaiset koodit on lunastettava näytönohjaimen ostoalueella/-maassa. Kaikki jälleenmyyjät ja tuotteet eivät ole mukana pakettikampanjassa. Tarkista jälleenmyyjän verkkosivuilla tai kaupassa olevista tuotteen tiedoista, kuuluuko tuote kampanjaan.