Älykkäät interaktiiviset kodit ovat suuremmassa suosiossa kuin koskaan aikaisemmin. Prokordin Smart Home-tuotevalikoiman tuotteilla voit hallita kotiasi puhelimella.

Valikoimasta löytyy varkausvalvonta-, valaistus- ja etäohjaustuotteita ja kaikki nämä voidaan yhdistää puhelinsovellukseen. Varmista, että valot ovat päällä, kun lapset tulevat kotiin, sammuta kahvinkeitin, jonka luulit unohtaneesi päälle, katso kuka soittaa ovikelloa ja pyydä lähettiä jättämään ruokatoimitus ovelle puhumalla ovikellon kautta.

Älykoti tuo turvallisuuden tunnetta ja on energiatehokkaampi.

Tervetuloa tutustumaan Prokordin älykotivalikoimaan - Smarter way of life.

Pistokkeet

Kytke kahvinkeitin Smart Home-pistokkeeseen, niin vältyt murehtimasta tuliko se sammutettua vai ei. Voit myös luoda automaattisia aikatauluja esimerkiksi lamppujen, kahvinkeittimien tai muiden laitteiden, kytkemiseksi päälle ja pois päältä valittuun aikaan sekä toivominasi viikonpäivinä. Tai käytä ajastimena silitysraudalle.

Lamput

Hoida koko talon valaistusta puhelimellasi. Ohjelmoi valot syttymään ennen töistäpaluutasi, luo tunnelmavalaistus leffailtaan, lisää lastenhuoneen valaistusta tai sammuta kaikki valot yhdellä napinpainalluksella. Valaistuksen ohjaaminen puhelimesta lisää turvallisuutta ja säästää energiaa.

Turvallisuus & valvonta

Tuntuu turvallisemmalta kun näet kuka ovella tai autotallin luona seisoo. Älykkäällä valvontakameralla tai sovelluksesta ohjattavan ovikellon kautta näet kätevästi kuka talosi ulkopuolella liikkuu. Video-ovikellossa on integroitu kamera, mikrofoni ja kaiutin, joten kun ovikello soi saat ilmoituksen puhelimeesi ja voit nähdä sekä puhua vierailijan kanssa sovelluksen kautta vaikka et olisi itse kotona. Asenna oviin ja ikkunoihin sensoreita, niin saat viestin kun ne avataan tai suljetaan.

Sovellus

Tuya älysovelluksella ohjaat kaikkia Prokord Smart Home-tuotteitasi. Samaisella sovelluksella ohjaat myös kaikkia Prokord älykotituotteiden ominaisuuksia. Voit esimerkiksi sytyttää, sammuttaa ja himmentää lamppujasi tai esiohjelmoida automaattisia tilanteita, esimerkiksi, että eteisen lamppu syttyy automaattisesti kotiin saapuessasi. Voit ohjata jokaista lamppua erikseen tai luoda useiden lamppujen ryhmiä ja ohjata niitä samanaikaisesti.

Prokordin älykotituotteet ovat yhteensopivia Google Assistant ja Amazon Alexa ääniavustajien kanssa.