Nyt se on täällä

Koe vapaus vesitiiviillä matkapuhelimella jonka akun kestoa on pidennetty, latausta nopeutettu ja varustettu erinomaisella kameralla. Nauti tyylikkäästä muotoilusta, jossa on pyöristetyt reunat ja pehmeät linjat. Kaunis katsella ja mukava kädessä.

Galaxy S7 on avain kokemuksiin. Voit yhdistää sen muiden Samsung laitteiden kanssa, kuten Smart Watch, VR-virtuaalilasit, älykkäät kodinkoneet, stereot tai TV. Galaxy S7 on enemmän kuin vain älypuhelin.

Tämä on uusi Galaxy S7

  • Galaxy S7 on vedenkestävä ja se voidaan upottaa 1,5 metrin syvyyteen (enintään 30 min). Puhelin on myös pölytiivis IP68-suojaluokituksen mukaisesti.
  • Kamerassa on kuvakenno, jonka jokaisessa pikselissä on kaksi valodiodia yhden sijaan. Dual Pixel -kenno tarkentaa yhtä nopeasti ja tarkasti kuin omat silmäsi. Kuvien tarkkuus on ällistyttävä myös liikkeessä.
  • Akkukapasiteettia on lisätty Galaxy S6 malliin verrattuna ja siinä on sisäänrakennettu langaton lataus (Langaton laturi myydään erikseen).
  • Joustava tallennustila mahdollistaa suuremman sisällön. Micro SD-korttipaikka tarjoaa vapautta laajentaa muistia tarpeen vaatiessa. (Muistikortti myydään erikseen).
  • Säästä aikaa Always On Display-ominaisuuden ansiosta. Puhelimen näyttö ilmoittaa kellonajan, päivämäärän, vastaamattomat puhelut ja uudet tekstiviestit mustalla taustalla vaatimatta napinpainalluksia.
  • Löytyy väreissä Onyx , Guld Platina ja White Pearl.
  • Galaxy S7 on avain vaivattomampaan elämään ja voimakkaampiin elämyksiin. Voit liittää sen langattomasti Samsungin älykelloihin, musiikkisoittimeesi, TV:hen tai muihin älylaitteisiin (Lisätietoja yhteensopivista tuotteista löydät osoitteesta samsung.se). Gear VR ** virtuaalilaseilla vaellat halki ajan ja avaruuden ottamatta askeltakaan, leijut vapaasti aurinkokuntamme planeettojen seassa tai nostat lempipelisi uusiin ulottuvuuksiin
  • Uusi, elegantti muotoilu pyöristetyillä reunoilla ja pehmeillä linjoilla. Kokonaisvaltainen nautinto niin silmille kuin käsillekin. Valitse Galaxy S7 litteällä näytöllä tai Galaxy S7 edge reunoille kaartuvalla näytöllä.
  • Suojaa tärkeitä yritystietojasi Knoxilla, joka suojaa virushyökkäyksiltä, roskapostilta sekä Spam-tekstiviesteiltä. Tällä puhelimella erottelet kätevästi myös yritys- ja henkilökohtaisen sisällön. Sijainnistasi huolimatta voit olla varma, ettei asiattomilla ole pääsyä tietoihisi. Vuorokauden ympäri.