Kamera. Uusin silmin nähtynä.

Kuvista on tullut tärkein viestintätapa. Otamme valokuvia ja kuvaamme videoita. Jaamme niitä sosiaalisessa mediassa – ystäville, kollegoille ja asiakkaille. Niiden avulla voimme kuvailla ja selittää, tai vain näyttää miten voimme. Puhelimen kamera on siis ratkaisevassa asemassa viestintämahdollisuuksiemme osalta. Siksi Galaxy S9:n kamera on luotu uudestaan alusta alkaen. Halusimme luoda kameran, joka antaa enemmän mahdollisuuksia. Siksi haastoimme vanhat totuudet ja ajattelimme kaiken uudella tavalla

Tuloksena on kamera, joka antaa enemmän mahdollisuuksia ottaa hyviä kuvia kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa – erittäin heikosta valosta kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Voit aina tallentaa tärkeät hetket terävinä. Voit kuvata super-slow motion -videoita (960 kuvaa sekunnissa), jolloin näet muuten huomaamatta jääviä yksityiskohtia. Voit luoda persoonallisia emojikuvia omista kuvistasi ja lisätä animoituja efektejä. Niin saat keskusteluihin mukaan naurua ja sympatiaa.

Uusi Galaxy S9 on monin tavoin uutta luova

Puhelimen sisäiset stereokaiuttimet on kehitetty yhteistyössä AKG:n kanssa. Niiden avulla voit nauttia hyvästä äänentoistosta toisten kanssa missä tahansa. Jos haluat kuunnella itseksesi, mukana seuraavat AKG:n kalibroimat kuulokkeet. Nyt on myös helpompaa kokea omaa sisältöä muilla laitteilla, kuten katsella kuvia televisiosta tai työskennellä puhelimella isolla näytöllä käyttämättä tietokonetta. Kehitämme teknologiaa voidaksemme tarjota suurempia elämyksiä.