QLED Q9FN on Samsungin tähän mennessä paras televisio

QLED Q9FN tarjoaa upeita elämyksiä, värikylläistä kuvanlaatua, intensiivistä kontrastia ja älykkäitä toimintoja. Sen muotoilu varmistaa, että se sopii hienosti yhteen huoneen sisustuksen kanssa. Tarjoamme nyt rajoitetun ajan kuluttajille Samsung Galaxy S9 -älypuhelimen kaupan päälle*.

Q Color
Yli miljardi eri värisävyä. Nyt voit nauttia suosikkiohjelmistasi ja -elokuvistasi erittäin realistisin ja täyteläisin värein. Koe koko väriskaala ja uppoudu mukaan ruudulla näkyviin kohtauksiin.

Värivolyymi
Q9F:n värivolyymi on 100 %. Voit nauttia nykypäivän elokuvantekijöiden koko väriskaalasta sekä täyteläisen tarkoista väreistä myös kirkkaissa kohdissa.

Q Contrast Elite
Nauti suosikkisisällöstäsi ilman häiriötekijöitä. Q Contrast Elite tuo esiin yksityiskohtia, jotka aiemmin jäivät pimeissä kohtauksissa piiloon – myös valoisassa huoneessa.

Kehyksetön 360˚ Design
Ajaton muotoilu, joka on kaunis joka suunnasta katsottuna. Me kutsumme sitä kehyksettömäksi 360˚ designiksi, tyylikkään ja minimalistisen muotoilun ansiosta kuva näyttää laajemmalta ja tarjoten uskomattomat elokuvakokemukset.

Q HDR 2000 (HDR 10+)
Q HDR Eliten ansiosta saadaan suurempi kirkkaus ja kontrasti, joka yhdessä HDR 10+ -teknologian kanssa mahdollistaa elokuvan katsomisen juuri sellaisena kuin ohjaaja on sen tarkoittanut. Näe tummien ja kirkkauden kohtausten yksityiskohdat, joita et ole aiemmin pystynyt erottamaan.

Samsung QLED Q9FN

Galaxy S9 kaupan päälle!

Juuri nyt saat Galaxy S9-Black -puhelimen kaupan päälle ajalla 6.8.–30.9*.

*Tarjous on voimassa Samsung QE55Q9FN-, QE65Q9FN-, QE75Q9FN- malleja ostettaessa 6/8-30/9. 2018 välisenä aikana. Rekisteröinti voidaan tehdä osoitteessa www.samsung.com/fi/offer/offline/q9f-s9-bundle/ 31/10.2018 mennessä. Tarjousta ei voida yhdistää muiden tarjousten kanssa. Tarjous koskee Galaxy S9 SM-G960FZKDNEE- mallia (arvo 890€).