Kuvittele TV, jota on yhtä mukava katsella vaikka se olisikin kiinni. TV, jonka tyylipuhdas muotoilu ja kätevä läpinäkyvä kaapeli saa sen sulautumaan huoneeseen. TV, jossa lempielokuvasi heräävät eloon, vaikka katselisit sitä aurinkoisena kesäpäivänä. QLED TV on juuri kaikkea tätä. Lue lisää mahtavasta TV:stä, joka tarjoaa lyömättömät katselukokemukset täysin ilman häiriöitä.

Ei ole mikään uutuus, että TV:stä on tullut yhä suurempia. Mutta QLED TV erottuu joukosta sulautumalla harmonisesti ympäristöönsä, ilman johtosotkuja. Ambient Mode tilalla voit taikoa mustan näytön pois näkyvistä näyttämällä sen sijaan toivomaasi sisältöä, silloin kun et katsele TV:tä. Ja kun perheen kesken viimeisintä elokuvaa katseltaessa on elämys juuri sellainen kuin miksi ohjaaja sen tarkoittikin. QLED TV:ssä on 100% värivolyymi ja se vangitsee kaikki hiuksenhienotkin yksityiskohdat sekä vivahteet, jotka herättävät kauniin loppukohtauksen eloon. Ultra Black Elite ja Q Contrast Elite heijastuksenestoteknologioiden ansiosta ei tarvitse arvailla mikä hahmo on mikäkin pimeissä tai valoisissa kohtauksissa. QLED TV-teknologian ansiosta näet kaikki yksityiskohdat kristallinkirkkaasti ja värit elävöittyvät myös yöttömän yön maassa.

No screen burn

Vältä kuvan kiinni palaminen Samsung QLED TV:llä

Kuva voi palaa kiinni, kun television ruudulla on kanavan logo tai pelin valikko pitkän aikaa. Samsung Quantum Dot-teknologian ansiosta saat TV:n, joka ylittää Ultra HD 4K standardit ilman palamisvaurioriskiä.

Ostaessasi 2018 QLED TV:n*, tarjoaa Samsung 10-vuoden kuvan kiinni palamisvauriotakuun sekä Quantum Dot laatutakuun. Takuu on voimassa 10 vuotta ostopäivästä.

*Jotta takuu on voimassa vaaditaan kuittikopio sekä tuotteen rekisteröinti Samsungin sivuilla 90 päivän sisään ostosta
Accessories Soundbar

Lisätarvikkeet, jotka kohottavat katseluelämystä

MIkä saa ihokarvasi nousemaan pystyyn jännittävää trilleriä katsellessasi tai kyyneleet valumaan rakkauskomedian aikana? Kuvanlaadun lisäksi täytyy muistaa ääni ja TV:n sijoitus huoneessa. Tutustu tyylipuhtaiden lisälaitteiden maailmaan, joiden ansiosta saat rauhassa uppoutua lempielokuviisi. No Gap Wall Mount seinäkiinnikkeellä asennat QLED TV:n helposti seinälle tai toivomaasi paikkaan huoneessa yhdellä tyylikkäistä telineistä.

TV:n taustapuoli on tasainen ja kaapeliton, mikä mahdollistaa sen sijoittamisen sinne mihin se parhaiten kussakin huoneessa sopii. Samsung Soundbar mahdollistaa elokuvan maailmaan uppoutumisen koko huoneen täyttävillä surroundäänillä. Ja kun QLED TV ja Samsung Soundbar kohtaavat, vangitsevat ne joka ainoan yksityiskohdan keskusteluissa, muusiikissa tai kuvissa ja nostaa kotiteatterielämyksen aivan uusiin korkeuksiin.

Gaming Xbox

Täydellinen pelikokemus

Koe uskomaton pelielämys TV:llä, joka herättää pelisi eloon. QLED TV:n tarjoaa mukaansa tempaavia elämyksiä, joiden myötä saat kokea olevasi itse villissä lännessä lain kouraa paossa tai kuin oikealla kilparadalla pelejä pelatessasi. TV:ssä on Auto Game Mode, joka tunnistaa pelikonsolit ja muokkaa näytön asetukset optimoiden pelielämyksen.

Kun Xbox One X kohtaa QLED TV:n on yhdistelmä yhtä itsestäänselvä kuin ranskalaiset ja ketsuppi. Pelikonsoli on suunniteltu 4K HDR peleihin kun taas QLED TV on kuuluisa uskomattomasta 4K kuvastaan sekä HDR-teknologiastaan, joka henkii peleihisi uutta elämää vertaansa vailla olevalla valonvoimakkuus- ja kontrastiskaalallaan.Syvenny pelien uskomattomiin maailmoihin kristallinkirkkaine kontrasteineen, loistavine värivivahteineen ja todentuntuisine yksityiskohtineen. QLED TV:n yhden ainoan läpinäkyvän kaapelin ansiosta voit sijoittaa pelikonsolisi sinne päin huonetta, mihin se parhaiten sopii.