Korvanapit, joissa ääni on etusijalla

Kuluneiden 75 vuoden ajan Sennheiser on asettanut äänen etusijalle. Uusi MOMENTUM True Wireless 2 jatkaa samaan tapaan. Johtavan ääniteknologian ja innovaatioiden ansiosta nämä uudet nappikuulokkeet tarjoavat parhaan kuuntelukokemuksen missä vain ja milloin vain. Parempi, kokopäiväiseen käyttöön suunniteltu ergonomia ja hiotut kosketuspainikkeet tuovat yksilöllisemmän kokemuksen, sillä ne on muotoiltu yksityiskohtaisesti tarkintakin kuuntelijaa varten helpottamaan elämääsi ja tehostamaan arkeasi.

sennheiser momentum true wireless 2

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Voittamaton stereoääni

Kaikki musiikkilajit klassisesta moderniin kuulostavat paremmilta uusien MOMENTUM True Wireless 2 -korvanappien mittatilausajureilla niiden syvän basson, luonnollisten keskiäänten ja selkeiden, yksityiskohtaisten diskanttien ansiosta.

Lisäksi voit nyt räätälöidä kuuntelukokemuksesi sisäänrakennetulla taajuuskorjaimella ja nauttia hämmästyttävästä äänenlaadusta omilla ehdoillasi.

Tuotteeseen

Sinun äänesi. Sinun fokuksesi.

Keskity oikeaan asiaan oikeaan aikaan MOMENTUM True Wireless 2:n avulla. Sulje ympäristösi pois ja sukella vaikuttavaan lauluun, tärkeään jaksoon tai valmistelemattomaan puheluun uuden Aktiivinen melunvaimennus -ominaisuuden avulla. Yhdessä korvanappien loistavan passiivisen ääneneristyksen kanssa voit nauttia nyt uskomattoman puhtaasta äänentoistosta jopa meluisissa ympäristöissä. Siirrä keskittymisesi sen jälkeen saumattomasti takaisin ja kuuntele ympäristöäsi Läpinäkyvä kuuntelu -ominaisuuden avulla.

sennheiser momentum true wireless 2
Closeup product image of momentum true wireless white

Mukavaa kuuntelua koko päivä

Päivitetty muotoilu tarkoittaa, että voit nauttia nyt pitkistä soittolistoista, pitkäveteisistä välilaskuista ja venyvistä konferenssipuheluista kuulokkeilla, jotka istuvat niin hyvin, että unohdat niiden olemassaolon. Uusi ergonomia varmistaa parhaan mahdollisen istuvuuden, 28 tunnin akun kesto latauskotelon kanssa ja vaikuttava 7 tuntia yhdellä latauksella tekevät uusista MOMENTUM Ture Wireless 2 -kuulokkeista huolellisesti valmistetut kuulokkeet jokapäiväiseen kuuntelunautintoon.

Man wearing the earbuds

Intuitiivisesti tarpeisiisi

Kumpaankin korvanappiin sisäänrakennetut muokattavat kosketuspainikkeet on suunniteltu helpottamaan arkipäivän elämää. Yhdellä napautuksella voit hallita helposti ääntä, puheluitasi tai aktivoida Google Assistant - tai Apple Siri -ominaisuuden. Smart Pause -toiminnon avulla varmistat lisäksi, ettet hukkaa sekuntiakaan lempikappaleestasi - se pysähtyy automaattisesti kun korvanapit poistetaan ja palaa takaisin samaan kohtaan saumattomasti kun asetat kuulokkeet taas korviisi.

Product image closeup

Huolellinen suunnittelu. Varma toteutus

MOMENTUM True Wireless 2 tähtää muokkaamaan äänen tulevaisuutta, yhdistelee innovatiivisinta teknologiaa laadukkaisiin materiaaleihin ja huolelliseen kokoonpanoon. Se sisältää päivitetyn IPX4-roiskevesisuojauksen, eli sade tai hiki eivät vahingoita niitä. Nyt voit luottaa löytäneesi oikeat, uudet korvanapit itsellesi, elämäntyylistäsi huolimatta.

7 mm dynaaminen ääniajuri

Nauti Sennheiserin ainutlaatuisten 7 mm:n dynaamisten ääniajureiden aikaansaamasta, voittamattomasta stereoäänestä.

Sisäänrakennettu taajuuskorjain

Räätälöi kuuntelukokemuksesi sisäänrakennetulla taajuuskorjaimella ja nauti uskomattomasta äänenlaadusta omilla ehdoillasi.

Aktiivinen melunvaimennus

Vaimenna ympäristön äänet ja keskity matalaan bassoon, luonnollisiin keskiääniin ja selkeisiin diskantteihin Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta.

Läpinäkyvä kuuntelu

Pysäytä soittolistasi ja keskity ympäristöösi ilman, että sinun tarvitsee poistaa kuulokkeita Läpinäkyvä kuuntelu -ominaisuuden ansiosta.

Jopa 28 tuntia soittoaikaa

Koe keskeytymätön soittoaika 7 tunnin akun keston ansiosta, jota on mahdollista jatkaa 28 tuntiin latauskotelolla.

Ergonomisempi muotoilu

Elokuvamaratoni tulossa? Ergonomisen muotoilun ansiosta voit kokea lyömättömän äänen uskomattoman mukavasti.

Muokattavat hallintapainikkeet

Hallitse poikkeuksellista ääntä kummankin kuulokkeen sisäänrakennetuilla kosketuspainikkeilla.

Smart Pause

Älä hukkaa hetkeäkään lempikappaleestasi. Smart Pause pysähtyy automaattisesti, kun poistat kuulokkeet ja palaa saumattomasti samaan kohtaan kun ne asetetaan takaisin.

IPX4-luokitus

Nauti loistavasta äänikokemuksesta missä tahansa IPX4-roiskevesisuojauksen ansiosta.

Ääniohjaustuki

Ota helposti käyttöön Google Assistant ja Apple Siri vain painikkeen kosketuksella ja kuule niiden vastaukset selkeästi.

What Hifi

What hi-fi logo