MOMENTUM True Wireless

Kompromissiton ääni. State-of-the-art tekniikka ja hiottu design – kaikki yhdistyy
Sennheiserin True Wireless premium in-ear-kuulokkeissa.

Person wearing Momentum True Wireless

Kuuntele poikkeuksellista ääntä

Saa rakastamasi musiikki kuulostamaan vieläkin paremmalta – milloin haluat ja missä haluat. Nämä houkuttelevat korvanapit Sennheiserin sisäänrakennetulla tekniikalla takaavat ylivoimaisen stereoäänen – missä tahansa olitkin. Kehittyneen apt-X Low Latency yhteensopivuuden avulla saat täydellisesti synkronoidun äänen kaikissa medioissa samanaikaisesti, kun mikrofonien 2- suuntaisen tekniikan avulla olet aina tietoinen, mitä ympärilläsi tapahtuu musiikin soidessa tai ilman musiikkia.

Close up picture of Momentum True Wireless

Ajattoman elegantisti suunniteltu

Yksityiskohtiin ja vahvaan esteettiseen tietoisuuteen keskittyminen tekevät näistä pienistä, kiiltävistä ja kevyistä nappikuulokkeista puoliksi ainutlaatuisen kuuntelutyökalun, sekä puoliksi prêt à porter- asusteen. Korkealaatuiset kuoret, kiillotetut metalliset yksityiskohdat ja kultapinnoitetut latausliittimet tekevät näistä kuulokkeista toiminnallisuuden ja muodin kohtauspaikan ikonisessa muodossa. Kätevä ja kompakti kotelo lataustoiminnolla lisää 4 tunnin paristojen kestoa 12 tuntiin asti, jotta voit nauttia mielimusiikistasi koko päivän ajan, vuodesta toiseen.

Person wearing Momentum True Wireless

Koe mukavuuden tunne, joka kestää pitkään

Mukava tapa kuunnella mielimusiikkiasi koko päivän ajan. Nämä kevyet- ja roiskeita kestävät- nappikuulokkeet toimitetaan neljällä erikokoisella ergonomisesti suunnitellulla korvasovittimella, jotta ne mukautuvat täydellisesti korviisi. Kytke ja käytä intuitiivista rajapintaa hallitaksesi musiikkia, vastataksesi puheluihin tai saadaksesi yhteyden Voice-assistenttiisi kevyen napin painalluksen tai pyyhkäisyn avulla.

Momentum True Wireless settings

Sinun asetuksesi – sinun kokemuksesi

Kuuntele musiikkia haluamallasi tavalla Sennheiser Smart Controlin avulla, joka on seuraavan sukupolven sovellus. Tämä iOS:in ja Androidin ilmaissovellus on kätevä tapa hallita, päivittää ja konfiguroida persoonallisella tavalla kuulokkeitasi, headsetiasi tai soundbariasi.