Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme nyt.

Tulet pitämään niistä< yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme nyt.

Uusi GoPro tekee vaikutuksen

GoPro Hero5 black

Kun GoPro lanseeraa uuden kameran on vaikea olla valitsematta se yhdeksi tämän hetkisistä suosikeistamme. GoPro on yritys, joka teki läpimurron actionkameramarkkinoilla ja GoPro on yhä monen ehdottomasti parhaan actionkameran valmistaja. Uusi Hero5 Black ei ole poikkeus vaan tämä 4K-kamera on ympätty täyteen ominaisuuksia ja on luultavasti paras kaikista tämänhetkisistä actionkameroista. Se on vesitiivis ilman sukelluskoteloa ja siinä on sisäänrakennettu 2-tuuman näyttö, ääniohjaus sekä sisäänrakennettu GPS. Ja tämä on vain esimakua kaikista sen ominaisuuksista.

Tämän hetken cooleimmat kuulokkeet

Bragi The Dash

Yksi kuumimmista trendeistä juuri nyt on täysin langattomat nappikuulokkeet. Toisin sanoen kuulokkeet, jotka kommunikoivat toistensa ja laitteesi kanssa täysin langattomasti. Suosikkimme kyseisten kuulokkeiden alueella on juuri nyt Bragin The Dash-kuulokkeet. Niissä on hyvän äänensä lisäksi monia ominaisuuksia, joita sen kilpailijoilta ei löydy. Kuulokkeet voidaan asettaa joko sulkemaan ympäristön äänet ulkopuolelle tai päästämään ne läpi. Niissä on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka ansiosta kuulokkeita voi käyttää headsetinä ja ne ovat lisäksi vesitiiviit.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on kuulokkeissa lisäksi sisäänrakennettu pulssimittari ja toiminto, jolla saat tietoa treeneistäsi suoraan korvaasi.

Kaikkien aikojen näppärin kuvauskopteri

DJI Mavic Pro

Onko DJI Mavic Pro makein kuvauskopteri ikinä? Jos meiltä kysytään niin on, todellakin. DJI Mavic Pro on ensinnäkin kokoontaitettava ja siksi erittäin kätevä mukaan otettavaksi. Paras kamerahan on juuri se, joka on mukana, kun jotakin kuvauksen arvoista tapahtuu ja näin on myös kuvauskopterin kohdalla. Mavic nousee omalle tasolleen sen takia, että sen ominaisuuksista ei ole tingitty kokoontaitettavuudestaan huolimatta. Mavicissa on 4K-kamera, 27 minuuttia kestävä akku, uskomaton 7 km kantama sekä 65 km/h enimmäisnopeus. Siinä on lisäksi erinomainen vakautustoiminto ja älykkäät ominaisuudet, kuten asetus, jolla ohjelmoit laitteen seuraamaan sinua automaattisesti.

Asus Flipin fantastinen näyttö

Asus UX360UA Flip

Kannettavien tietokoneiden kirjo on suuri uutta tietokonetta etsivälle ja jokaisella koneella on omat vahvat puolensa. Yksi tämänhetkisistä suosikeistamme on Asus ZenBook Flip UX360UA, joka osuu oikeaan joka suhteessa. Siinä on ensinnäkin mahtava IPS-paneeli, jossa on hyvä värintoisto ja kokonainen 3200 x 1800 pikselin resoluutio. Siinä on korkeimman luokan suorituskyky ja puhutteleva muotoilu. Näyttö on kosketusnäyttö ja taipuu 360 astetta, joten voit käyttää sitä kaiken lisäksi tabletin tavoin.

Kaksi kameraa on plussaa

iPhone 7 plus

On ehkä hitusen tylsä ratkaisu valita iPhone 7 Plus suosikkipuhelimeksemme juuri nyt, mutta kun tarkastelet Google Pixeliä lähemmin, niin ymmärrät miksi näin kuitenkin on. Tämä johtuu paljolti siitä, että Apple on ryydittänyt Plus-mallin kahdella kameralla tavalliseen verrattuna. Tämä on yksinkertaisesti paras testaamamme puhelinkamera ja Apple on kaiken kukkuraksi vihdoinkin päättänyt lisätä RAM-muistia Plus-malliin, mikä tekee iPhone 7 Plus puhelimesta ilon käyttää. Pidämme lisäksi suurista näytöistä, joten vaikka Plus-mallista puuttuisikin nämä ominaisuudet, olisimme luultavasi kuitenkin valinneet sen suosikiksemme.