Päivitetty viimeksi: 2024-06-14

1. Yleistä

1.1 Dustin-tilin avulla me voimme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaisia tarjouksia, hyvää palvelua ja helpompaa hallintaa. Dustin-tiliä voi käyttää kotisivulla käyttäjän itse luomilla kirjautumistunnuksilla. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että asiakkaat voivat tallentaa suosikkeja ja nähdä aiemmat ostonsa. Sisään kirjautuneet asiakkaat voivat lisäksi käyttää Omia sivuja, joiden kautta voi hallita tiliasetuksia.

1.2 Tilin rekisteröiminen edellyttää näiden Dustin-tilin ehtojen hyväksymistä.

2. Dustin-tilin rekisteröinti

2.1 Dustin-tili on maksuton. Dustin-tilin rekisteröiminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä postiosoitetta ja sähköpostiosoitetta. Sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat rekisteröidä Dustin-tilin. Yritysten kohdalla "tilin haltija" tarkoittaa sekä yritystä että sen edustajia.

2.2 Dustin-tili on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle yksityishenkilölle tai yritykselle. Käyttäjä vastaa itse kirjautumistiedoillaan tehdyistä ostoista. Hyväksymällä nämä ehdot käyttäjä sitoutuu olemaan luovuttamatta käyttäjätunnusta ja salasanaa muille. Käyttäjä vastaa siitä, että käyttäjätunnusta ja salasanaa säilytetään turvallisella tavalla, niin että valtuuttamattomat henkilöt eivät pääse niihin käsiksi. Jos käyttäjä epäilee, että toinen henkilö on saanut salasanan selville, hänen tulee vaihtaa salasana välittömästi ja ilmoittaa epäilyistään Dustinille.

2.3 Tilin haltija on vastuussa siitä, että annetut tiedot ovat oikein ja täydellisiä. Nimen, puhelinnumeron tai osoitteen kaltaisten henkilötietojen muuttuessa käyttäjän tulee ilmoittaa Dustinille välittömästi muuttuneet tiedot.

2.4 Käyttäjästä tulee Dustin-tilin haltija hyväksyttyään nämä ehdot ja rekisteröidyttyään Dustinin järjestelmän, ja kun Dustin-tili on avattu Dustinin verkkosivuston kautta. Vahvistuksena rekisteröinnin suorittamisesta Dustin lähettää sähköpostivahvistuksen käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

2.5 Tilin haltija on velvollinen tutustumaan Dustin-tilin ehtoihin ja mahdollisiin muutoksiin.

3. Henkilötietojen käsittely

Kun käyttäjä on rekisteröitynyt tilin haltijaksi, Dustin käsittelee hänen henkilötietojaan. Dustin AB, org.nro 556237-8785, postiosoite Box 1194, 131 27 Nacka Strand, Ruotsi vastaa henkilötietojen käsittelystä. Tietoja käsitellään Dustinin tietosuojakäytännön mukaisesti. Käytännössä selvitetään, miten me keräämme, käytämme, säilytämme ja jaamme henkilötietoja.

4. Räätälöidyt edut, tarjoukset ja viestit

4.1 Kun Dustin-tili rekisteröidään oston suorittamisen yhteydessä, käyttäjä ilmoittaa muun muassa postiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Dustin käyttää näitä yhteystietoja tilin omistajuudesta ilmoittamiseen sekä vastaavia tuotteita koskevien tarjousten ja muiden markkinointiviestien lähettämiseen.

4.2 Dustinilla on oikeus tarjota eri asiakkaille erilaisia etuja ja tarjouksia. Tämä tarkoittaa sitä, että Dustin ei ole velvoitettu tarjoamaan samoja etuja tai tarjouksia kaikille asiakkaille. Erilaisia tarjouksia voidaan esimerkiksi tarjota asiakkaille ostotottumusten tai ostomäärien mukaan sekä asiakkaille, jotka asuvat tietyllä maantieteellisellä alueella.

4.3 Käyttäjä voi milloin tahansa kirjautua Omille sivuille ja vastustaa tietojen analysointia kieltämällä henkilökohtaiset tarjoukset, jotka on mukautettu käyttäjän tietoihin, preferensseihin ja käyttäytymismalleihin.

4.4 Käyttäjä voi milloin tahansa muuttaa viestintäasetuksia tai kieltää yhteystietojen käytön kokonaan markkinointitarkoituksiin. Lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä suoramarkkinoinnista jokaisen viestin yhteydessä.

4.5 Ota huomioon, että tärkeää tietoa, joka ei koske tuotteidemme tai palveluidemme markkinointia, voidaan lähettää postitse tai sähköpostitse, vaikka markkinointi olisi kielletty.

5. Ehtojen soveltaminen ja muuttaminen

5.1 Ostaessasi Dustinilta, Dustinin yleiset myyntiehdot ovat aina ensisijaisesti voimassa. Nämä Dustin-tilin ehdot eivät vaikuta myyntiehtoihin.

5.2 Nämä Dustin-tilin ehdot ovat voimassa kulloisellakin hetkellä Dustinin verkkosivustolla julkaistussa muodossa ja julkaistulla sisällöllä.

5.3 Dustinilla on oikeus muuttaa Dustin-tilin ehtoja sekä tarjousten muotoilu- ja tarjoamistapaa milloin tahansa. Jos Dustin-tilin ehtoja muutetaan, päivitetyt ehdot julkaistaan Dustinin verkkosivustolla. Lisäksi käyttäjälle kerrotaan ehtojen muutoksista seuraavan kerran, kun käyttäjä kirjautuu Dustin-tililleen. Jos käyttäjä ei hyväksy muutettuja ehtoja, hän voi irtisanoa Dustin-tilinsä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot on ilmoitettu näiden ehtojen lopussa.

5.4 Lainsäädännöstä johtuvia velvoitteita lukuun ottamatta Dustin ei vastaa mahdollisista menetyksistä (sisältäen saamatta jääneet etuudet tai pienemmät etuudet), jotka johtuvat näihin ehtoihin tehdyistä muutoksista. Dustin ei ole myöskään millään tavalla velvoitettu tarjoamaan tilin haltijalle tai kolmannelle osapuolelle korvausta tällaisista menetyksistä.

6. Voimassaolo ja tilin irtisanominen

6.1 Dustin-tili on voimassa toistaiseksi.

6.2 Tilin voi irtisanoa milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun yhteystiedot on mainittu näiden ehtojen lopussa. Tilin irtisanomisen yhteydessä mahdollisten tarjousten ja alennusten voimassaolo lakkaa. Sen lisäksi kaikki näiden tiliehtojen vaatimusten täyttämistä varten kerätyt ja käsitellyt henkilötiedot poistetaan. Dustinin voi kuitenkin olla tarpeen käsitellä tiettyjä henkilötietoja muihin tarkoituksiin myös tilin irtisanomisen jälkeen, esimerkiksi oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista on Dustinin tietosuojakäytännössä.

6.3 Dustin pidättää itsellään oikeuden lopettaa välittömästi Dustin-tili ja peruuttaa mahdolliset alennukset ja tarjoukset, mikäli se epäilee Dustin-tilin väärinkäytöstä tai epäsopivaa käyttöä tai muuta luvatonta käyttäytymistä. Väärinkäyttöä on muu muassa näiden ehtojen vastainen toiminta, virheellisten yhteystietojen rekisteröinti, petokset tai petosyritykset sekä alennuskoodien ja lahjakorttien kaltaisten asiakirjojen väärentäminen, muuttaminen, myyminen tai luvaton luovuttaminen toiselle henkilölle.

6.4 Jos tilinhaltija ei ole käyttänyt tiliään viiteen vuoteen viimeisestä tilauksesta (kaksi vuotta viimeistä kirjautumisesta), tulee tili sulkeutumaan automaattisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot Dustin tiliisi ja palveluihin liittyen tullaan poistamaan tiliehtojen mukaisesti. Tilin katsotaan olevaan ei-aktiivinen, kun Dustin-tilille ei ole kirjauduttu, ostoksia ei ole tehty verkkokaupassa sisäänkirjautuneena, asiakaspalveluun tai johonkin muuhun tukitoimintoon ei ole oltu yhteydessä, verkkosivustolla ei ole käyty, tapahtumaan tai kilpailuun ei ole osallistuttu yhteystietoja antamalla tai sähköpostitse lähetetyissä viesteissä olevia linkkejä ei ole napsautettu ilmoitetun ajanjakson sisällä.

7. Riidat

Mahdolliset Dustin-tiliä koskevat riita-asiat, joissa osapuolet eivät ole löytäneet yhteysymmärrystä, ratkaistaan Suomen lakia soveltaen suomalaisessa tuomioistuimessa. Jos tilin haltija haluaa ratkaista riita-asian tuomioistuimen ulkopuolella, hän voi kääntyä Kilpailu- ja kuluttajaviraston, (https://www.kkv.fi/sv/) tai Kuluttajariitalautakunnan (https://https://www.kuluttajariita.fi/fi/) puoleen.

8. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä Dustin-tilin omistajuudesta tai jos haluat irtisanoa Dustin-tilin, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse alla mainittuja yhteystietoja käyttäen.

Kuluttaja? Soita numeroon 030-623 85 01 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Yrityksen edustaja? Soita numeroon 030-623 85 01 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].