Dustin
Omat tuotemerkkimme

Dustinilla on yksi markkinoiden laajimmista IT-tuote- ja -palveluvalikoimista. Dustinilla on vuodesta 2016 lähtien ollut useita omia tuotemerkkejä, kuten Voxicon, Cirafon, Prokord, Tranzip, Gilford ja Acutek. Ne kaikki vastaavat lupaustamme tarjota hyvää laatua edulliseen hintaan.

Teemme näiden tuotemerkkien osalta tiivistä yhteistyötä toimittajiemme kanssa, mikä antaa meille paremman kuvan koko prosessista ja mahdollisuuden vaikuttaa asioihin alusta loppuun. Siten me pystymme valvomaan tuotantovaihetta ja myös pienentää ilmastovaikutuksiamme.

Tuotekehitys on ensisijainen osa-alue omien tuotemerkkiemme kohdalla. Myös siinä me voimme hyötyä yhteistyöstä, sillä olemalla paikan päällä tehtaissa voimme löytää uusia, innovatiivisia tuotteita. Tällä tavoin me voimme tarjota moderneja, houkuttelevia ja edullisia tuotteita monissa eri kategorioissa ja hintaluokissa.

Haluamme, että omat tuotemerkkimme ovat asiakkaidemme ykkösvalinta.

VHuolehdimme siitä seuraavasti:

  • Tarjoamme houkuttelevia ja innovatiivisia tuotteita useissa eri kategorioissa
  • Tarjoamme laadukkaita ja edullisia tuotteita useissa eri hintaluokissa
  • Annamme asiakkaille valinnanvapautta laajan valikoiman ja jatkuvan kehityksen avulla

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun ostat tuotemerkkiemme tuotteita. Siksi teemme aktiivisesti yhteistyötä toimittajiemme kanssa varmistaaksemme, että tuotteemme on testattu perusteellisesti sekä tehtaissa että Dustinin laadunvarmistustiimien toimesta.

Kestävän kehityksen strategia

Pyrimme jatkuvasti pienentämään omien tuotteidemme hiilijalanjälkeä ja saavuttamaan täyden ilmastoneutraaliuden vuoteen 2030 mennessä. Pienenä toimijana voimme sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin ja samalla hyötyä suurten toimijoiden aloitteista hiilidioksidipäästöjemme vähentämiseksi — ja siten myös pienentää ilmastovaikutuksiamme. Suuri osa työstä perustuu kestävimmän vaihtoehdon valintaan, mutta myös erilaisten energiamerkintöjen saamiseen tuotteillemme.

Pakkausfilosofia

Kun kehitämme uusia pakkauksia omille tuotemerkeillemme, ympäristönäkökohdat otetaan erittäin suuresti huomioon erityisesti materiaalien valinnassa. Pakkaukset on suunniteltu siten, että niistä ei aiheudu tarpeetonta hävikkiä ja ne on helppo kierrättää. Niiden on myös sisällettävä mahdollisimman vähän ilmaa tilankäytön optimoimiseksi kuljetusten aikana.

Kolme painopistealuetta ilmastojalanjälkemme pienentämiseksi

Mustasta muovista luopuminen

Musta muovi on haitallisempaa ympäristölle kuin muut muovit. Siksi pyrimme luopumaan mustan muovin käytöstä niin laajalti kuin mahdollista. Pyrimme saavuttamaan tämän tavoitteen vähentämällä muovin määrää pakkauksissamme tai siirtymällä kestävämpään vaihtoehtoon, kuten paperiin.

CO2-päästöjen mittaus

Mittaamalla ja vertailemalla erilaisia toimitus-, materiaali- ja pakkausvaihtoehtoja voimme valita kestävimmän vaihtoehdon omille tuotemerkeillemme.

Pakkausmateriaalien määrän vähentäminen

Vähentämällä tuotteidemme pakkausmateriaalien määrää voimme säästää huomattavasti tilaa ja siten myös ympäristöä.

Tuotannon turvallisuuden varmistaminen tehdasvierailujen avulla

Yksi osa kestävän kehityksen strategiaamme on varmistaa, että tuotteemme valmistetaan turvallisella tavalla. Omien tuotemerkkiemme tuotteita valmistetaan eri tehtaissa ympäri maailmaa. Dustinilla ei ole omia tuotantoyksiköitä – mutta meillä on tietenkin vastuu varmistaa, että työskentelyolosuhteet ovat kunnossa, ja vaatia toimenpiteitä, jos havaitsemme puutteita.

Kaikki omat omien tuotemerkkiemme tuotteet käyvät läpi tiukat testit ja täyttävät laatu-, ympäristö-, terveys- ja yhteiskuntavastuuvaatimuksemme. Tehdasvierailuilla ja säännöllisillä tehdastarkastuksilla voimme yhdessä paikallisten toimittajien kanssa varmistaa, että periaatteitamme noudatetaan ja että puutteet korjataan. Kouluttamisen, auttamisen ja motivoinnin avulla luomme parannuksia.

Lue lisää
factory

Lisäarvoa luovat tuotemerkit

Alta löydät lisätietoa eri tuotemerkeistämme. Suunniteltu sinua varten, työhön tai arkeen.

Omien tuotemerkkiemme lippulaiva

Voxicon on suurin oma tuotemerkkimme. Se tarjoaa huippulaatuisia tuotteita, jotka on varustettu uusimmalla teknologialla. Voxiconin valikoimaan kuuluu useita multimediatuotteita, kuten kuulokkeita, hiiriä, näppäimistöjä, televisioita ja näyttöjä. Huolimatta siitä, minkä Voxicon-tuotteen valitset, voit olla varma, että saat huolella valitun, korkealaatuisen tuotteen.

Laadukkaita varusteita matkapuhelimille ja tietokoneille

Cirafon tarjoaa laajaa valikoimaa laadukkaita lisätarvikkeita puhelimille ja PC-tietokoneille. Valikoimassa on muun muassa näytönsuojia, tietoturvasuodattimia, latureita, tietokonelaukkuja ja varavirtalähteitä. Tuotteet ovat kestäviä ja älykkäitä, ja ne pidentävät laitteidesi käyttöikää. Samalla ne tekevät elämästä hieman helpompaa.

Tehosta työskentelyä sopivilla asennustuotteilla

Prokordilla on laaja valikoima asennustuotteita, joiden avulla työskentelet mahdollisimman tehokkaasti. Valikoimassa on kaapelien lisäksi sovittimia, kirjoituspöytiä, telakoita sekä seinäkiinnikkeitä. Prokordin tuotteet on kehitetty sinua ajatellen ja lompakkosi huomioon ottaen.

Joustava. Helppo. Tyylikäs.

Tranzip tarjoaa käteviä, yksinkertaisia ja edullisia USB-muisteja tyylikkäissä kuorissa. Tranzip-tuotteet on valmistettu harjatusta teräksestä, mikä parantaa käyttökokemusta. Lisäksi ne on varustettu erilaisilla kätevillä toiminnoilla, kuten vedä ja pudota -toiminnolla, joka mahdollistaa nopean ja joustavan tiedonsiirron.

Älykkäitä tuotteita, jotka antavat paljon vastinetta rahoille

Gilford tarjoaa huolellisesti testattuja ja tarkasti valikoituja tulostintarvikkeita, kuten värikasetteja ja musteita. Älykkäitä tuotteita sinulle ja tulostimellesi.

Toimistotuotteita kaikkiin tilanteisiin

Acutek tarjoaa pelkistettyjä toimistotuotteita, jotka on pakattu pieniin pakkauksiin. Siten me voimme pitää kustannukset kurissa laadusta tinkimättä. Tutustu valikoimaan ja löydä omat Acutek-suosikkisi.