Maksutiedot

Dustin Home -sivuston hintoja päivitetään reaaliaikaisesti ja ne näytetään arvonlisäveroineen. Hinnat ilmoitetaan euroissa, ja jokaiseen tilaukseen lisätään rahtikulut alla olevan mukaisesti. Dustin Homella on oikeus muuttaa verkkosivustolla ja muissa julkaisuissa mainittuja hintoja ilman ennakkoilmoitusta. Dustin Homen ja asiakkaan välillä sovelletaan sovittua hintaa, ellei muuta ole erikseen sovittu.

Myynti ei ole mahdollista alaikäisille tai alle 18-vuotiaille tilaajille. Toimitus vain Suomeen.

Tilausten tekeminen

Tilausta tehtäessä lähetetään sähköpostitse vastaanottovahvistus (tilausvahvistus). Vastaanottovahvistus sisältää tiedot tilauksen sisällöstä. Kun tilaus lähtee Dustin Homen varastosta, asiakas saa sähköpostitse tiedon tilauksen lähetyksestä sekä laskun.

Ilmeisten virheiden yhteydessä (esim. kirjoitusvirheen tai vastaavan) koskien vastaanottovahvistuksessa tai laskussa ilmoitettua hintaa tai tuotetietoja, Dustin Homella on oikeus korjata kyseinen hinta tai tiedot, minkä jälkeen lähetetään uusi vastaanottovahvistus ja lasku. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus veloituksetta, jos korjauksia ei hyväksytä.

Vid betalning via Klarna reserverar vi oss för slutförsäljning av beställda produkter under behandlinKlarna-maksun yhteydessä pidätämme oikeuden tilattujen tuotteiden loppuunmyyntiin asiakkaan luottohakemuksen käsittelyn aikana.

Osta smooothisti Klarnalla

Ei väliä mitä ja miten ostat - Klarna tekee maksamisesta smooothia.

  • Kaikki ostokset. Samassa paikassa - Kun ostat Klarnalla, kaikki ostoksesi ja maksusi kootaan samaan paikkaan. Näin voit helposti tarkastella tämänhetkisiä ja aikaisempia ostoksiasi samassa näkymässä. Smooothia.
  • Torkuta maksusi - Mikäli tarvitset lisää aikaa maksamiseen, voit torkuttaa maksusi Klarnan-sovelluksessa ylimääräiset kymmenen päivää.
  • Seuraa helposti laskujasi - Salli ilmoitukset Klarna-sovelluksessa, ja pysyt aina ajan tasalla tulevista eräpäivistä. Muistutuksemme varmistavat ettei eräpäivä jää sinulta koskaan huomaamatta

Klarnan maksuvaihtoehdot

Maksa heti

Voit halutessasi maksaa heti, ilman että syötät maksukortin numeroa tai salasanaa. “Maksa heti” on juuri niin smoooth kuin miltä se vaikuttaakin.

Maksa myöhemmin

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tilaamasi tuotteet ensin kotiisi ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et. Maksat vain niistä tuotteista jotka päätät pitää. Klarna tarjoaa 30 päivän ilmaisen maksuajan ‘maksa myöhemmin’ maksutavalla. Jos jotain on vialla, Klarnan ostajan turva takaa, että saat rahasi takaisin.

Miten se toimii?

Useimmiten lasku lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka valitset ostoksia tehdessäsi, mutta joskus lasku lähetetään postitse tai tilaamasi paketin mukana. Kun lasku liitetään suoraan pakettiisi, voi sen saamisessa kulua aikaa.

Hallitse laskujasi

Kirjaudu tästä tai Klarnan sovelluksen kautta, jotta voit nähdä ja hallita kaikkia laskujasi. Voit esimerkiksi maksaa yhdellä klikkauksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa erissä

Nyt voit helposti jakaa laskusi 3, 6 tai 12 kuukaudelle. Kun jaat laskusi eriin, lasku lisätään tililaskullesi, joka lähetetään sinulle seuraavan kuukauden puolessa välissä.

Jaa laskusi

  • Kirjaudu tästä tai Klarna sovelluksessa.
  • Valitse minkä laskun haluat maksaa.
  • Klikkaa “Maksuvaihtoehdot” tai “Osamaksu”
  • Valitse kuinka monessa kuukaudessa haluat maksaa. Valmis!
  • Kirjaudu Klarnan sovellukseen täältä.
  • Löydät osamaksun ehdot täältä.

Klarnan henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Klarna käsittelee henkilötietoja pääasiassa tunnistamisen, asiakasanalyysin, luottotietojen tarkistuksen, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnan tarkoituksiin. Lisätietoja Klarnan henkilötietojen käsittelystä on Klarnan tietosuojakäytännössä.

Käyttämällä Klarna-laskua hyväksyt, että Klarna käyttää henkilötietojasi Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti, mukaan lukien siirrot valikoiduille kumppaneille tai EU/ETA-alueen ulkopuoliseen valtioon.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa Klarnalle numeroon 09-425 99 771, Ma–Pe 09:00 – 18:00.