Maksutiedot

Hinnat Dustin home -sivustolla päivitetään reaaliajassa ja sisältävät arvonlisäveron. Hinnat annetaan euroissa ja rahtikulut lisätään kaikkiin tilauksiin kuten alla ilmoitettu. Dustin home pidättää oikeuden muuttaa tarjottuja hintoja kotisivulla ja muissa julkaisuissa ilman ennakkoilmoitusta. Dustin homen ja asiakkaan välillä on voimassa ilmoitettu hinta, ellei mistään muusta ole sovittu. Ostoksia voi tehdä suomalaisella pankkikortilla tai internetmaksuna seuraavien pankkien kautta: Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Nooa, OP-Pohjola, POP, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki ja Nordea.

Toimituksia tehdään vain Suomeen. Noutamattomasta paketista voidaan mahdollisesti periä 30 EUR (sis. alv.) veloitus, joka kattaa Dustin homen rahti- ja hallintokulut.

Tilauksen tekeminen

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostilla vastaanottovahvistuksen otsikolla "tilaus vastaanotettu". Vastaanottovahvistus sisältää tietoa tilauksestasi. Samalla, kun tilaus lähetetään Dustin homen varastolta, vastaanottaa asiakas sähköpostivahvistuksen tilauksen lähetyksestä ja laskun.

Dustin home pidättää oikeuden korjata ilmeiset virheet eli nk. selitysvirheet ja vastaavat, jotka koskevat hintaa tai tuotetietoja vastaanottoilmotuksessa tai laskussa, ja lähettää asiakkaalle uudet tiedot. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilman kuluja, jos hän ei hyväksy muutoksia.

Jos maksu suoritetaan Klarnan kautta (myöhemmin Luotonantaja), varaamme oikeuden loppuunmyydä tilatut tuotteet luottoselvityksen aikana.

Joustava erämaksu

Osamaksu alkaen 5,00 EUR/kk

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Tämä tarkoittaa, että:

  • Saat aina tuotteen kotiin ennen maksamista
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttisi tietoja
  • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Lainakorko on 19,90 % emmekä veloita muita maksuja. Todellinen vuosikorko ja luoton kokonaiskustannus ilmoitetaan verkkokaupan kassalla.

Kun valitset joustavan erämaksun, Klarna lähettää joka kuukauden lopussa kuukausilaskun, jolla ilmoitetaan vähintään maksettava summa. Mikäli sinulla on samanaikaisesti useita erämaksuja Klarnalla, kaikki ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle.

Voit milloin tahansa vaihtaa pienemmän kuukausierän maksusuunnitelmaan, jolloin maksat kuukausittain vain 1 % jäljellä olevasta velasta. Näin voit tehdä maksamalla kuukausilaskulla ilmoitetun pienemmän vähimmäissumman. Lainakorko on tällöin 22,00 % jäljellä olevalle luotolle. Lisäksi kuukausittain veloitetaan 3,95 € käsittelymaksu. Maksat kuitenkin vain yhden käsittelymaksun kuukaudessa riippumatta ostojen määrästä. Esimerkiksi 1000,00 € ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98,00 € kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 % ja luoton kokonaiskustannus on 1171,00 €.

Kun haet oikeutta maksaa ostoksesi erissä, haet Klarnalta kertaluottoa. Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Klarnan luottosopimuksiin sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

Voit lukea lisätietoa luotosta täältä: Standardisoitu eurooppalainen kuluttajaluottotieto.

Maksu laskulla

Osta nyt - maksa toimituksen jälkeen

Klarna laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niistä.

  • Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
  • Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
  • Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus*
  • Voit tarkastella laskujasi osoitteessa klarna.fi
  • Voit hakea oikeutta maksaa lasku erissä
*ei koske kaikkia tuotteita, kuten esimerkiksi lentolippuja, mittatilaustuotteita ja tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajan palveluja.

Maksuehdot

Klarna myöntää sinulle 14 päivän maksunlykkäyksen päivästä, jolloin ostamasi tuotteet lähetetään sinulle. Dustin home veloittaa laskusta 3€. Laskun eräpäivä ilmenee laskusta.

Maksun myöhästyessä Klarna perii muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos erääntynyttä laskua ei maksumuistutuksesta huolimatta makseta, saatava voidaan siirtää perintätoimistolle perittäväksi, jolloin perintäkuluja voi syntyä.

Luottotietotarkistus

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

Laskun muuttaminen joustavaksi osamaksuksi

Kun olet saanut laskusi kotiin, voit koko laskun maksamisen sijaan hakea oikeutta maksaa lasku erissä Klarnan joustavan erämaksun ehtojen mukaan maksamalla vähemmän kuin laskussa ilmoitettu loppusumma (kuitenkin vähintään 1/24 laskun loppusummasta ja aina vähintään 5,00 euroa). Klarna vahvistaa hakemuksesi lähettämällä sinulle luottosopimuksen, jonka mukaan voit jatkaa laskun maksamista erissä, joiden koon päätät itse (kuitenkin vähintään 1/24 ja aina vähintään 5,00 euroa). Klarna lähettää sinulle maksuohjeistuksen kuukausittain. Mikäli hakemustasi ei hyväksytä, Klarna ilmoittaa tästä sinulle. Jos lasku on jo erääntynyt tässä vaiheessa, Klarna asettaa uuden eräpäivän eikä alkuperäisen maksun viivästymisestä aiheudu sinulle maksuja.

Klarnan joustavan erämaksun ehtojen mukaisen luoton lainakorko on 19.90 %. Todellinen vuosikorko riippuu luoton määrästä ja ilmenee laskusta. Luottoon sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja. Seuraamalla linkkiä löydät vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Klarnan myöntämistä luotoista.

Henkilötietojen käsittely

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lain mukaisesti pääasiassa henkilön tunnistamiseen, asiakasanalyyseihin ja uottokelpoisuusarviointeihin, markkinointitarkoituksiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötunnustasi käytetään asiakasnumerona Klarnan asiakastietojärjestelmässä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.