Kaikki pelaajalle

Olemme koonneet kaikki pelituotteet tänne.

Kaikki pelaamiseen tarvittava koottuna yhteen ja samaan paikkaan

Helpottaaksemme pelaamiseen liittyvien tarvikkeiden löytymistä olemme koonneet kaikki tämän kategorian tuotteet samaan paikkaan. Kaikki tuotteet on tarkasti valittu sopimaan juuri pääasiassa pelaamista harrastavan käyttäjän vaatimuksiin. Täältä löydät tehokkaat näytönohjaimet, nopeat näytöt sekä parhaat hiiret ja näppäimistöt sekä FPS- että MMORPG-peleihin. Mikäli et ole täysin varma, mitä oikeastaan tarvitset, on tämä oikea paikka löytää tietoa kuinka luoda täydellinen pelikokemus.

Näytöt

Näytöt

Tänne olemme koonneet kaikki pelinäytöiksi soveltuvat näytöt. Muista, että lisänäytön hankkiminen kannettavalle tietokoneelle on myös varteenotettava idea, jos käytät sitä pelikoneena.

Tietokoneet

Tietokoneet

Kun hankit pelikonetta kannattaa huomioida, että pöytäkoneet ovat yhä nykyään yleisesti ottaen tehokkaampia kuin kannettavat. Nykyään tosin myös kannettavien tietokoneiden joukosta löytyy suorituskykyisiä tehopakkauksia, jotka sopivat pelaamiseen, vaikka kannettavien tietokoneiden joukosta löytyykin nykyään myös erittäin suorituskykyisiä tehopakkauksia, jotka sopivat pelitietokoneiksi.

Tietokonekomponentit

Tietokonekomponentit

Huolimatta siitä etsitkö emolevyä, suoritinta tai uutta näytönohjainta nykyisen tietokoneesi päivitykseen vai osia täysin uuden tietokoneen rakentamiseen, löydät tarvitsemasi täältä.

Hiiret

Hiiret

Mikäli etsit tietokoneeseesi uutta pelihiirtä, löydät etsimäsi valikoimastamme. Huolimatta siitä tarvitsetko yksinkertaista FPS-hiirtä vai MMORPG-peleihin sopivaa pelihiirtä.

Näppäimistöt

Näppäimistöt

Erilaisten näppäimistöjen valikoima on valtava ja kullekin sopiva malli löytyy täysin tarpeista ja budjetista riippuen. Täältä löydät kaikki pelinäppäimistömme sekä tietoa, jota tarvitset valitaksesi juuri sinulle oikean näppäimistön.

Headsetit

Headsetit

Mikäli pelaat moninpelejä internetissä tahdot varmasti headsetin, jossa on hyvä ääni ja mikrofoni. Meillä on valtava valikoima pelikuulokkeita ja niiden joukosta löytyy jokaiselle pelaajalle ja joka hintaluokkaan sopiva vaihtoehto.