Black Week &

Black Friday 2023

Koko viikon kestävä hintajuhla, jonka aikana voit hankkia monia laatutuotteita loistavin tarjoushinnoin.

fall sale products

Älä missaa Black Week 2023 -huipputarjouksiamme.

Tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

3 vinkkiä

Black Week &

Black Friday 2023

Tee löytöjä ennen kuin suosituimmat tuotteet myydään loppuun.

Tilaa Black Week 2023 -uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi huipputarjouksista ja upeista löydöistä.

Muista, että ostoskorissa olevat tuotteet ei ole sinulle varattu. Vasta maksettuasi tuotteen voit olla varma, että se on sinun.

Mörkröda människor-ikoner på en röd botten

Mikä on Black Friday?

Black Friday -ale liittyy Yhdysvaltain kiitospäivään, joka järjestetään joka vuosi marraskuun neljäntenä torstaina. Kiitospäivän aikana perhe ja ystävät kokoontuvat nauttimaan juhla-ateriaa. Seuraavaa päivää kutsutaan nimellä Black Friday. Koska monet ovat vapaalla, Yhdysvaltain joulukauppa alkaa perinteisesti kyseisenä perjantaina, ja silloin kaupoissa on paljon Black Friday -tarjouksia. 2010-luvulla perinne on levinnyt muihinkin maihin. Alelöytöjä haluavat tehdä muutkin kuin vain he, jotka juhlivat kiitospäivää.

Två händer som knappar på en laptops tangentbord

...entä Black Week?

Black Week on käsite, joka on yleistynyt viime vuosina. Se viittaa ennen kaikkea verkkokauppojen alennusmyyntien aloittamiseen jo maanantaina ennen Black Fridayta. Toisin sanoen se tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia tehdä hyviä löytöjä.

En ljusröd prislapp-ikon på en mörkröd botten

Mitä Dustinin Black Week 2023 tuo mukanaan?

Dustinin Black Week on mahtava koko viikon kestävä alejuhla. Se on viikko täynnä erityisen hyviä hintoja ja upeita tarjouksia monista laadukkaista tuotteista.

Confetti som virvlar runt i luften

Milloin Black Week alkaa?

Black Week 2023 alkaa virallisesti 17. marraskuuta klo 10.00 ja jatkuu 27. marraskuuta klo 23.59 asti. Black Friday 2023 on 24. marraskuuta.

Vuoden 2023 alejuhla voi alkaa!