G5 Kamera-paketti

Täydellinen puhelin valokuvaamisesta kiinnostuneelle

LG:n viimeisimmästä lippulaivasta tuli yksi suosikeistamme heti kun se esiteltiin. Tällä kertaa LG yllätti erilaisella moduulipohjaisella puhelimella. LG G5:en alaosaa voi vaihtaa tarpeen mukaan. Puhelimeen saa vaihdettua toiveiden mukaan esimerkiksi kameramoduulin tai korvakuulokevahvistimilla ja DA-muuntimella varustetun musiikkimodulin.

Meidän suosikkimme on kameramoduuli, jolla saat laadukkaita kuvia ja jonka ansiosta LG G5 on viiden suosikkituotteemme joukossa. 

Quantum break

Tv-peli ja tv-sarja samassa paketissa

Yksi suosikkipeleistämme juuri nyt on Quantum Break ja se on yksi viidestä suosikistamme. Tämä peli yhdistää klassisen sotapelin ja TV-sarjan(!) ja vieläpä erittäin onnistuneesti. Kyllä, ymmärsit oikein; voit pelata peliä hetken ja katsella sitten 20 minuuttia pitkän TV-jakson pelin tapahtumista ja jatkaa sitten taas pelaamista.

Pitkät cut scene-kohtaukset ovat tietysti makuasia, mutta kehittäjä Remedy on kuitenkin onnistunut tässä ominaisuudessa erittäin hyvin.

Nighthawk X8

Nosta verkkosi uudelle tasolle tällä reitittimellä

Reititin on tekniikan ystävälle yksi kodin tärkeimmistä varusteista. Se on digitaalisen kodin sydän, sillä lähes kaikki nykyajan laitteet vaativat suorituskykyisen verkon toimiakseen optimaalisesti. Netgear Nighthawk X8 on viiden suosikkimme joukossa, koska se on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista reitittimistä.

Nighthawk X8 on AC5300-reititin, jossa on neljä aktiivista antennia, beamforming-teknologia, MU-MIMO ja kaikki muukin tarvittava. Tämä on must-have tekniikasta kiinnostuneelle. 

Synology DS216j

Täydelllinen koti-NAS

On mielestämme ihme, ettei joka kodin perusvarusteisiin kuulu vielä NAS-tallennin, sillä sitä voi käyttää uskomattoman moneen tarkoitukseen. Harkitsetko ensimmäisen NAS-laitteen ostamista tai vanhan vaihtamista uudempaan? 

Synology DS216j on siinä tapauksessa varteenotettava vaihtoehto. Se on upouusi NAS, jossa on tehokas suoritin, kaksi kiintolevypaikkaa ja paljon älykkäitä ominaisuuksia. Laitteessa on erikoisominaisuuksia erityyppisen median striimaamiseksi matkapuhelimeen ja tietokoneeseen. Nämä ominaisuudet tekevät Synology DS216j:sta yhden tämänhetkisistä suosikeistamme. 

MBG Padlock

Sano hyvästit avaimille, valitse älylukko

Rakastamme tekniikkaa ja pidämme kehityksestä jonka myötä aikaisemmin vain analogisena löytyneitä tuotteita korvataan digitaalisella teknologialla. MBG:n riippulukko on erinomainen esimerkki tällaisesta kehityksestä ja on juuri siksi yksi viidestä tämänhetkisistä suosikkituotteistamme. 

Tähän riippulukkoon ei tarvita avainta, sillä se lukitaan puhelimella Bluetoothin avulla. Lukkoja löytyy ulko-sekä sisäkäyttöön ja ne voidaan ohjelmoida aukeamaan heti kun tulet niiden lähelle tai avautumaan ainoastaan sovelluksen kautta. Lukko on erityisen kätevä kun tahdot mahdollistaa tilapäisen pääsyn ystäville tai tuttaville lukkojen takana oleviin tavaroihisi.