Muuta

Etätyöläisen viisi parasta kaveria

On valitettavan tavallinen näky, että kotoa käsin työskentelevä istuu selkä kyyryssä kannettavansa äärellä ja kyselee "Kuuletko minua?". Tässä on lista asioita, jotka auttavat sinua välttämään vastaavia tilanteita ja työskentelemään kotona nopeammin ja ergonomisemmin.

1. Tarkkuutta työskentelyyn

Logitech MX Anywhere 2S on hiiri, jonka avulla työskentelet tehokkaasti missä tahansa. Hiiri toimii kaikenlaisilla pinnoilla lasipöydästä lentokoneen istuimeen, ja se rullaa jopa farkkujen lahkeen päällä. Jos kaipaat vieläkin parempaa suorituskykyä, kokeile Logitech MX Master 2S hiirtä, jonka tarkkuus on aivan omaa luokkaansa jopa vaativimmissakin sovelluksissa. Molemmat hiiret on helppo yhdistää PC- tai Mac-tietokoneeseen, ja niiden akut kestävät noin kaksi kuukautta yhdellä latauksella.

Logitech MX Master 2S

2. Parempaa ergonomiaa keittiön pöydän äärelle

Yksi kotona työskentelemisen huonoimmista puolista pitkällä tähtäimellä on, että pää alas painettuna kannettavan näyttöön katseleminen voi helposti vahingoittaa niskaasi. Yksi hyvä vinkki, jos ulkoiseille näytölle ei ole tilaa tai jos siihen ei haluta investoida, on hankkia jalusta kannettavalle tietokoneelle. Se nostaa näytön paremmalle työskentelykorkeudelle.

Tämä vaatii tietysti myös ulkoisen näppäimistön ja hiiren. Prokord Laptop Stand Aluminium on klassinen tukeva teline, joka on valmistettu kokonaan alumiinista ja jonka avulla tietokoneesi tuulettimet voivat toimia täysin vapaasti tietokoneesta riippumatta.

Prokord Laptop Stand Aluminium

3. Kokousta missä tahansa

Kun kokous pidetään etäyhteydellä, puhuvat osallistujat monesti toistensa päälle ja väärinymmärryksiä tapahtuu helposti koska muiden reaktioita, nyökkäyksiä ja muita eleitä ei voida nähdä. Hyvä verkkokamera tekee kokouksista miellyttävämmän, mutta se tekee myös kokouksen kulun sujuvammaksi ja nopeammaksi.

Yksi suosikeistamme on Logitech 920, joka antaa rahalle todellista vastinetta. Jos haluat korkealaatuisimman mallin, on Logitech BRIO 4K etsimäsi.

Logitech 920

Logitech BRIO 4K

4. Langattomasti

Työskentelitpä lempikahvilassasi tai puhuitpa Skypellä väliaikaisessa kotikonttorissasi, tarvitset luotettavat langattomat kuulokkeet. Logitech H800 tarjoaa ammattimaisen äänen kaikkiin käyttötarkoituksiin. Niissä on kuuden tunnin akunkesto sekä älykkäät ohjaustoiminnot suoraan kuulokkeista.

Logitech H800

5. Pidä puhelinpalaveri

Muunna kännykkäsi kaiutinpuhelimeksi. Mobile Speakerphone P710e:n avulla voit helposti muuntaa minkä tahansa paikan päteväksi kokoushuoneeksi. Sen avulla onnistuu puhelinpalaveri vaikka huoneessa olisi useampiakin osallistujia.

Mobile Speakerphone P710e

Viimeksi päivitetty: 1 heinäkuuta 2022

Aihealue