iPhone 12. Saammeko esitellä 5G:n.

iPhone 12 vie kehityksen askelta pidemmälle huippunopean 5G:n 1 ja älypuhelinten nopeimman A14 Bionic sirun myötä. Uusi kaksoiskamerajärjestelmä. Ja kristallinkirkas Super Retina XDR‑näyttö, jolta näet kaiken pienimmistä yksityiskohdista lähtien.

1 Näytössä on pyöristetyt kulmat. Suorakulmiona mitatun näytön halkaisija on 6,06 tuumaa. Todellinen näyttöala on hiukan pienempi.

iPhone 12 Pro. Uusi nopeuden aikakausi.

5G:n1 nopeus. A14 Bionic, nopein siru älypuhelimessa. Ammattilaiskamerajärjestelmä, jolla saat täysin ylivoimaisia kuvia hämärässä. Näyttävä irtiotto.

1 Näytössä on pyöristetyt kulmat. Suorakulmiona mitatun näytön halkaisija on 6,06 tuumaa. Todellinen näyttöala on hiukan pienempi.

Värivoimainen. Huipputehokas. Ja tuskin kämmenen kokoinen

iPhone 12 minissä on A14 Bionic, nopein siru älypuhelimessa. Uusi kaksoiskamerajärjestelmä. Ja kristallinkirkas Super Retina XDR‑näyttö. Kaikki tämä pienemmässä koossa.

Product image of iPhone 12 Mini

Ennakkotilaukset 6. marraskuuta lähtien

Maailman kehittynein iPhone.

iPhone 12 Pro Max. 5G:n1 nopeus. A14 Bionic, nopein siru älypuhelimessa. Ammattilaiskamerajärjestelmä, jolla saat loistavia kuvia hämärässä. Ja suurempi Super Retina XDR‑näyttö. Tämä on irtiotto.

1 Näytössä on pyöristetyt kulmat. Suorakulmiona mitatun näytön halkaisija on 6,68 tuumaa. Todellinen näyttöala on hiukan pienempi.