Fiksu suojakuoren ja näyttösuojan yhdistelmä

Cirafon Supreme Drop Safe on vankka ja iskuja kestävä suojakuori, joka yhdessä Cirafonin karkaistun Asahi Glass -lasin kanssa pitää puhelimen huippukunnossa pitkään.

Drop Safe -sertifiointi takaa pudotuksenkestävyyden 1, 2 ja 3 metristä

Lisätietoja

Cirafonsín Drop Safe -suojakuori

Kuori on kevyt, joustava ja mukava kädessä. Se ei peitä puhelimen painikkeita, mikrofonia, kaiutinta, latausliitäntää tai kameraa.

Drop Safe -sertifiointi

Iskuja vaimentava muotoilu ja Drop Safe -serfitiointi takaavat pudotuksenkestävyyden 1, 2 ja 3 metristä. Tämä tarkoittaa, että suojakuori voi suojata puhelinta jopa 1-3 metrin pudotukselta.

Cirafonin karkaistu lasi (näyttösuoja)

Cirafonin karkaistu ja ohut Asahi Glass -lasi suojaa tehokkaasti puhelimen näyttöä alkuperäisen näyttölasin käyttötuntumasta tinkimättä.

Tämän vuoksi lasi on muovia parempaa

Valitsemalla lasista valmistetun näyttösuojan voit nauttia erinomaisesta tuntumasta ja iskunkestävyydestä. Näyttölasi on muovikalvoa helpompi asentaa paikalleen. Pinta on kova eikä pinnan alle muodostu ilmakuplia, kuten muovista valmistettujen vaihtoehtojen kanssa monesti tapahtuu.

Suojakuoren ja suojalasin yhdistelmä vähentää siis korjauskustannuksia. Lisäksi se lyhentää aikoja, jolloin sinua ei saa kiinni etkä sinä saa muita kiinni. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja huolellisesti valikoituja sekä testattuja.

For a smarter way of life.

Kuoret

Näytönsuojukset

Laturit