EZVIZ BC1 -turvajärjestelmä

EZVIZ on maailmanlaajuisesti toimiva älykotien turvallisuusratkaisuihin keskittynyt merkki. Se on omistautunut turvallisen, kätevän ja älykkään elämän takaamiseen älykkäiden laitteidensa, pilvipohjaisen ympäristönsä ja tekoälyteknologian avulla. Yritys on nyt lanseerannut uudet langattomat BC1-akkukamerat, joissa on vaikuttava 12 900 mAh:n ladattava akku ja jotka kestävät jopa vuoden käytössä, kun akku on ladattu täyteen. Toisin sanoen ne antavat mielenrauhaa 365 päiväksi.

Osta nyt

Erittäin pitkä akkukesto takaa mielenrauhan koko vuodeksi

Yhdessä tukiaseman kanssa langaton BC1-kamera huolehtii kattavasta kodin suojauksesta jopa vuoden ajan yhdellä latauksella*.

*Tiedot perustuvat EZVIZ-laboratorion tiukkoihin testeihin normaaleissa olosuhteissa

Äärimmäisen tarkat liiketunnistimet

Integroidun PIR-anturin ja henkilökohtaisen tunnistusalgoritmin ansiosta BC1-kamera on riittävän älykäs erottamaan ihmiset muista liikkuvista kohteista. Siten voit varmistaa sillä turvallisuutesi ilman suurta määrää ei-toivottuja ilmoituksia.

Hyvä yönäkö

Kahden sisäänrakennetun kohdevalon ansiosta BC1 pystyy kuvaamaan värillistä kuvaa myös pimeässä. Niin näet tärkeät yksityiskohdat, jotka muuten jäisivät piiloon.

Kiinteistön tarkka vahti

Käyttäjät voivat asettaa tunnistukselle tiettyjä aikarajoja. Kun kamera havaitsee ihmismuodon, BC1 antaa automaattisesti äänimerkin ja vilkuttaa kahta kohdevaloa*, jotta henkilöt tietävät, että heidät on havaittu.

*Kohdevalot eivät vilku, kun väriyönäkötila on käytössä

Mukautettavat ääniviestit

BC1 on suunniteltu huolella, joten voit luoda ainutlaatuisia ääniviestejä* tervehtimistä tai varoittamista varten.

*Tukee kolmen 10 sekunnin ääniviestien tallentamista

Tehty kestämään

BC1-kamerassa on IP66-kotelointi, joka suojaa sitä tehokkaasti pölyltä ja vedeltä ja tarjoaa pitkäkestoista suojaa rankimmissakin sääolosuhteissa.

Muita suosittuja EZVIZ-tuotteita