Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

DJI Spark – Fly More Combo

Täydellinen starttipaketti uusille multikopteripiloteille

Ei ole mikään uutinen, että pidämme multikoptereista täällä Dustinilla, ja juuri nyt tämä paketti on meidän suosikki, jos olet hankkimassa ensimmäistä multikopteriasi. Fly More Combo -paketin mukana saat yhden markkinoiden kannettavimmista ja hinta-laatusuhteeltaan parhaimmista multikoptereista, DJI Spark, ja sen lisäksi kasan näppäriä lisätarvikkeita. Saat esimerkiksi kätevän laukun, lisäakun sekä lisäpropelleita onnettomuuksien varalle. Multikopteri itsessään on älykäs ja se voi mm. seurata ihmisiä automaattisesti ja ottaa sinusta selfieitä. Toisin sanottuna täydellinen kumppani.

Nikon D7500

Sekä helppokäyttöinen että samalla edistynyt

Kesän kynnyksellä julkaistaan usein monia uusia kameramalleja ja 2017 ei ollut mikään poikkeus. Suosikkimme näiden kaikkien joukossa on epäilemättä Nikonin uusi järjestelmäkamera Nikon D7500. Tässä kamerassa on isoveljestä D500 tuttu loistava kuvanlaatu ja monta älykästä toimintoa. Siitä huolimatta se on todella helppokäyttöinen ja sisältää mm. automaattisen kuvaustilan, jotta aloittelijatkin pääsevät saman tien kuvaamisen makuun. Kiinnostavimmat ominaisuudet ovat kuitenkin, että sillä voi kuvata jopa ISO-arvolla 1 640 000, ja että videotila sallii 4K-videotallennuksen 8-bittisellä väritarkkuudella 4:2:2-tilassa.

Logitech Circle 2

Pidä kotiasi silmällä missä ikinä oletkin

Näin lomakauden kynnyksellä voi olla hyvä asentaa kotiisi muutamia turvallisuustuotteita. Yksi tällainen on nettiin kytketty valvontakamera. Sen avulla voit pitää kotiasi koko ajan silmällä, olitpa sitten missä tahansa. Logitech Circle 2 on yksi suosikeistamme, koska se on helppo ottaa käyttöön ja siinä on monta älykästä toimintoa. Se on helppo asentaa sopivalle paikalle kotiisi, voit sekä striimata kuvaa että katsoa myöhemmin, ja saat varoituksia, jos se havaitsee liikettä.

Fujifilm instax SHARE SP-2

Tee puhelimestasi polaroidkamera

Polaroidkameroiden aika on auttamattomasti ohi, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi saada kuviasi paperimuodossa saman tien. Esimerkiksi Fujifilm on monen vuoden ajan myynyt kameroita, jotka tulostavat kuvat välittömästi. Jos et kuitenkaan halua käyttää älypuhelimesi lisäksi muuta kameraa, on tämä ehkä täydellinen vaihtoehto. Tämä on Fujifilm instax SHARE SP-2, pieni akulla toimiva minitulostin, jonka voit kytkeä langattomasti älypuhelimeesi ja tulostaa haluamasi kuvat.

Nokia 3310

Yksinkertainen klassikko on palannut

Tunnetko vielä jonkun, joka sanoo haluavansa matkapuhelimen, jolla voi soittaa, eikä hän tarvitse kaikkia nykyaikaisia toimintoja? Siinä tapauksessa tässä on heille paras mahdollinen vinkki: klassisen Nokia 3310:n uusittu versio. Tässä puhelimessa on erikoismuotoiltu näyttö, joka toimii erittäin hyvin myös auringonvalossa. Sen puheaika on 22 tuntia ja valmiusaika jopa kuukauden. Normaalien toimintojen, kuten puhelimen ja tekstiviestien lisäksi siitä löytyy myös kamera, mp3-soitin ja uusi versio matopelistä. Voit myös halutessasi laittaa siihen kaksi SIM-korttia.