Hei! Käytät vanhaa selainta. Jos haluat käyttää kaikkia sivustomme toimintoja, suosittelemme toisen selaimen käyttöä, kuten Google Chromen tai Microsoft Edgen.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Tulet pitämään niistä yhtä paljon kuin mekin

Lempilaitteemme juuri nyt.

Google Wifi 

Täydellisen toimiva netti koko kotiin

Tuskailetko huonon nettiyhteyden kanssa? Google Wifi -reittitimellä saat koko kodin kattavan toimivan nettiyhteyden. Google Wifi on nopea ja helppokäyttöinen sekä niin katseenkestävä, että pidät sen mielelläsi esillä. Voit sijoittaa pakkauksen kolme reititintä esimerkiksi kotitoimistoon, kellariin ja autotalliin. Reitittimen oman sovelluksen avulla voit muun muassa seurata dataliikennettä ja jakaa verkkoyhteyden vieraillesi.

GoPro Hero6 Black

Valmiina sankaritekoihin

Jos haluat tallentaa seikkailusi viimeisintä piirtoa myöten, on markkinajohtaja GoPron uusi action-kamera valintasi. Uusi Hero6 Black -kamera kuvaa 4K-videota jopa 60 kuvaa sekunnissa, Full HD -hidastuskuvaa ja 12 megapikselin still-kuvia. Uuden GP1-sirun ja GoPro-kameroiden kehittyneimmän kuvanvakausteknologian ansiosta saat vakaata videokuvaa jokaisesta tilanteesta, vauhdin ja kierrosten määrästä riippumatta. Hero6 Black - kamerassa on 5Ghz-wifi salamannopeaa kuvien ja videoiden siirtoa varten sekä sisäänrakennettu gps, joka tallentaa sijaintisi, nopeutesi ja korkeutesi.

Corsair One Pro TI CI7 4.2 16GB/2528 GTX 1080TI W10H

Viileästi tehokas

Amerikkalainen Corsair on alun perin tunnettu muistien valmistajana, ja sittemmin tietokoneen komponenteista ja oheislaitteista. Nyt Corsair on tuonut markkinoille täydellisiä pelikäyttöön suunniteltuja tietokoneita. Lippulaivamalli Corsair One Pro TI on oikea monsteri, jossa on Intel Core i7-7700K -prosessori ja Geforce GTX 1080 -näytönohjain. Kompakti ja linjakas design henkii laatua, ja nestejäähdytyksen ansiosta tietokone on viileämpi ja hiljaisempi kuin ilmajäähdytystä hyödyntävä tietokone.

LG OLED55B7V 55” 4K OLED

Luokkansa ohuin

Tätä 55-tuumaista 4K-televisiota OLED-paneelilla ei voi kuvailla, se täytyy kokea itse. OLED-tekniikan ansiosta taustavalaistusta ei tarvita, joten televisio on uskomattoman ohut. Tekniikka mahdollistaa myös paremman mustan sekä huikean värintoiston. Aiempien HDR10- ja HLR-formaattien lisäksi LG:n OLED55B7V tukee uutta Dolby Vision -HDR-formaattia, joka antaa kuvaan uudenlaista realismia ja läsnäolon tuntua. Yhdessä Dolby Atmos -äänen kanssa tämä televisio antaa mahdollisuuden kokea unohtumattomia elokuvaelämyksiä.

Apple TV 4K 32GB

Vihdoinkin 4K!

Katso lempisarjojasi ja elokuvia 4K-resoluutiolla ja HDR-laadulla uuden sukupolven Apple TV:stä. Oletko kyllästynyt nappien paineluun ja tv:n menunäkymien välillä surffaamiseen? Kaukosäätimen mikrofonin ansiosta voit pyytää Siriä näyttämään elokuvan, vaihtamaan kanavaa tai etsimään musiikkia. Apple TV 4K:ssa on tietysti myös kaikki aiemmista Apple TV -versioista tutut ominaisuudet, kuten mahdollisuus näyttää kuvia, videoita ja soittaa musiikkia iCloud-kirjastostasi ja iOS-asemalta ja jakaa näyttö Mac-tietokoneesi kanssa. Lisäksi saat siihen useita sovelluksia säätiedoista peleihin, joilla parannat televisionkatseluelämystäsi entisestään.