Kaikkien aikojen tehokkain GoPro

Maksimaalinen nopeus ja vertaansa vailla oleva helppokäyttöisyys kulkevat käsi kädessä HERO10 Black kamerassa, joka on kaikkien aikojen tehokkain GoPro. Oletko valmis kaksinkertaiseen suoritustehoon? Uusi vallankumouksellinen GP2-prosessori kuvaa 5.5K videolaadulla tuplasti enemmän ruutuja samassa ajassa1, foton i 23 MP, har förbättrad prestanda i svagt ljus och 23MP kuvat, parannettu hämäräkuvausteho sekä rajoja rikkova HyperSmooth 4.0 kuvanvakaus kaikissa kuvausmuodoissa ovat kaikki HERO10 Black kameran uusia ominaisuuksia. Helpottaaksemme asioita ensistään, HERO10 Black kamera on yhdistetty pilveen, joten aina kameraa ladatessasi sen tiedostot latautuvat pilveen automaattisesti.2

Kunnioituksena HERO10 Black kameran käänteentekeviä kameraominaisuuksia ja mullistavaa GP2-prosessoria kohtaan kameran etuosaan on painettu GoPro Cyan Blue ja toiselle sivulle HERO10 Black logot. Logot helpottavat myös HERO10 Black kameran erottamista Hero9 Black kamerasta, jonka muotokieli on hyvin samankaltainen.

Galaxy Z flip3

High-Res kuvat + videot, High Frame Rate

Astu kaikkien aikojen tarkimman GoPro -kuvauksen maailmaan. HERO10 pystyy kuvaamaan uskomattomia 23MP-kuvia ja 5.3K videoita 60fps, joka on tuplasti enemmän kuin aikaisemmin ja takaa todella sulavan liikkeen videoissa. Lisäksi HERO10 pitää sisällään 8x hidastuksen 2.7K kuvanlaadulla. Voit myös keskeyttää videon ja napata 15.8MP kuvankaappauksen 5.3K videosta, joka näyttää ällistyttävän hyvältä.

Galaxy Z flip3

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth ei ole ikinä tarjonnut yhtä laadukasta kuvanvakausta, sen helppo säädettävyys takaa parhaan vakauden kaikissa olosuhteissa. Lisäksi entistä parempi suorituskyky heikossa valossa ja horisontin vakaaja aiempaa isommalla kallistuskulmalla takaavat sen, että kuvamateriaalisi näyttää täydellisen suoralta, kun niin haluat.

Galaxy Z flip3

Webcam + Live Streaming

Käytä GoPro:ta markkinoiden kuumimpana webcamina. Ylivertainen monikäyttöisyys jatkuu myös striimauksen puolelle, jossa kuvasi näyttää uskomattoman vakaalta, kun vloggaat käyttäen HyperSmooth kuvanvakausta ja korkeaa resoluutiota.

1 Verrattuna HERO9 Black kameraan GP1-prosessorilla
2 Koti WiFi-verkossasi. GoPro -tili vaaditaan.

Actual product specifications may vary, and all features, functionality and other product specifications are subject to change without notice or obligation. GoPro, HERO and their respective logos are trademarks or registered trademarks of GoPro, Inc. in the United States and other countries. The Bluetooth word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc., and any use of such marks is under license. All other trademarks are the property of their respective owners. © 2021 GoPro, Inc. All rights reserved.