Vapauden kutsu

Jabra Elite 7 Pro -kuulokkeiden uudistettu, täysin langaton teknologia tuo lisää joustavuutta ja mahdollistaa entistä monipuolisemmat käyttötavat.

Vie musiikin ja puheluiden äänenlaatu uudelle tasolle

Säädettävän aktiivisen vastamelutoiminnon (ANC) ja HearThrough-ominaisuuden avulla voit hallita tehokkaasti äänentoistoa, ja uudet kaiutinelementit toistavat äänen kirkkaasti ja selkeästi. Nämä tyylikkään minimalistisesti muotoillut nappikuulokkeet ovat 16 prosenttia pienemmät kuin Jabran aiemman valikoiman pienimmät nappikuulokkeet, mikä parantaa käyttömukavuutta. 30 tunnin akun keston ja sisäänrakennetun Alexa-ääniavustajan ansiosta saat hoidettua koko päivän asiat sujuvasti, aina ensimmäisestä työpuhelusta illan viimeisen kappaleen valintaan.

Selkeät puhelut kaikkialla

Jabra MultiSensor Voice™ -teknologia tuo yhteen neljä laadukasta mikrofonia, edistyksellisen Voice Pick Up (VPU) -anturin kummassakin kuulokkeessa ja Jabran yksinoikeudelliset algoritmit. Tuulisella säällä automaattisesti aktivoituvat VPU-anturit hyödyntävät luujohtumisteknologiaa, jonka avulla Jabran ainutlaatuiset algoritmit voivat havaita ja vaimentaa tuulen suhinaa ja muuta melua. Näin ääni kuuluu aina selkeänä kaikissa sääolosuhteissa.

Aktiivinen vastamelutoiminto

Melua on kaikkialla. Junassa, kadulla ja erityisesti työpaikalla. Säädettävän aktiivisen vastamelutoiminnon (ANC) voit vaimentaa tehokkaasti taustamelua ja keskittyä musiikin kuunteluun. Valittavana on viisi asiantuntijoiden optimoimaa ANC-tasoa, joiden avulla voit itse päättää, kuinka paljon haluat vaimentaa taustaääniä.

Äänentoisto, jota olet odottanut

Maailman muuttuessa tarvitaan myös uudenlaista teknologiaa. Jabra Elite 7 Pro -kuulokkeiden uudistettu, täysin langaton teknologia parantaa äänenlaatua ja akun kestoa sekä lisää joustavuutta ja mahdollistaa entistä monipuolisemmat käyttötavat. Jabran edistyksellisintä puheluteknologiaa sisältävät Elite 7 Pro -kuulokkeet mullistavat liikkuvan elämäntavan.

Miksi Jabra

Erittäin pieni koko

sopii mukavasti korvaan

Akku kestää jopa 8 tuntia

Jopa 30 tuntia latauskotelon kanssa

Käytä yhtä nappikuuloketta

mono-tilassa.

Ääniavustajat aina käytettävissä

Sisäänrakennettu Alexa ja Google Assistant.*

*Vain Android

Yksilöi äänentoisto

Voit räätälöidä oman kuuloprofiilin Jabra Sound+ -sovelluksella