Jabran tyylikkäiden ammattilaiskuulokkeiden avulla nautit täydellisestä työrauhasta ja paremmasta keskittymisestä opiskellessasi tai tehdessäsi töitä joustavasti sijainnista riippumatta.

Jabra tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja etäopiskeluun ja -työhön, joilla parannat keskittymistäsi ja sitä kautta lisäät tuottavuuttasi. Kuulet ja tulet kuulluksi selkeästi ilman häiritsevää taustamelua. Nauti laadukkaammista etäkohtaamisista Jabran ammattilaistuotteiden avulla.

Opiskelijan parhaat valinnat Jabran ammattilaiskuulokkeiden valikoimasta:

Jabra Elite 85t

Markkinan parhaimpia vastameluja. Muhkea äänentoisto ja huipputeknologian mikrofonit. Kompakti ulkomuoto ja istuvuus. Huipputason säädettävä vastamelutoiminto sekä HearThrough-ominaisuus tuovat opiskeluusi sekä vapaa-ajallesi uuden ulottuvuuden. Napsauta vastamelu päälle ja keskity vain omaan maailmaasi ilman häiriöitä. Saat tarvittaessa ympäristön äänet kuuluviin yhdellä painalluksella. Hyödynnä Jabran loistotasostaan tunnettuja mikrofoneja puheluissasi. Jabra Elite 85t:n muotoilu sekä pieni koko tuovat sinulle mukavan istuvuuden koko päiväksi. Jabra Sound+-sovellus mahdollistaa laajan personoinnin: Sovelluksen MySound-kuulotesti optimoi äänen juuri sinun kuulollesi sopivaksi, MyFit-ominaisuus sekä kolme eri kokoista silikonipehmustettu takaavat täydellisen istuvuuden juuri sinun korvallesi ja MyControls antaa sinun päättää, mitä kukin kuulokkeiden painallus saa aikaan.

Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t -täyslangattomat nappikuulokkeet istuvat korviisi ainutlaatuisella tavalla. Saat käyttöösi laadukkaat puhelut ja upean äänentoiston. Jabra on tunnettu täyslangattomien nappokuulokkeidensa loistavasta istuvuudestaan, ergonomisesta muotoilustaan sekä kuulokkeiden korvassa pysymisestä. Nämä kaikki asiat toteutuvat myöskin Elite 75t:ssä. Aktiivinen vastameluteknologia poistaa taustamelun ja auttaa sinua keskittymään. Sulje ulkomaailma pois tai tuo ympäristön äänet kuultavaksesi yhdellä napsautuksella. Neljän mikrofonin teknologia takaa laadukkaat puhelut missä tahansa ympäristössä. Personoi äänentoisto, näppäimien toiminnot sekä istuvuus juuri itsellesi sopivaksi Jabra+-sovelluksen ja eri kokoisten silikonipehmusteiden avulla.

Jabra Evolve 40 – langallinen kuulokemikrofoni

Edullinen peruskuuloke opiskelijan etäopiskeluun. Kuulokkeet voidaan helposti liittää USB-liitännällä tietokoneeseen tai 3.5 mm:n liittimellä suoraan älypuhelimeen tai tablettiin. Erinomainen mikrofoni takaa, että vain oma äänesi kuuluu puhelun toiseen päähän. Mikrofonivarren voi tarvittaessa näppärästi kääntää yläasentoon kun sitä ei tarvita esim. musiikkia kuunneltaessa

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Sopii käytettäväksi sekä puheelle että musiikille
 • Helppo puhelujen hallinta johdossa olevassa kaukosäätimessä (volyyminsäätö, mykistys, puhelun vastaus/lopetus)
 • Kuulokkeessa ”varattuna-valo”, joka indikoi muille, että olet varattuna puhelussa tai luennolla
 • Mikrofonivarsi voidaan tarvittaessa kääntää ylös ja se tarttuu pääpantaan magneetilla
 • Myyntipakkauksessa Jabra Evolve 40 UC -kuulokkeet, kaukosäädin USB-johdossa, suojapussi, pikaopas

Jabra Evolve2 65 – langaton kuulokemikrofoni

Langatonta vapautta opiskelijan etäopiskeluun! Kuulokkeet voidaan liittää langattomasti tietokoneeseen mukana tulevan erillisen USB-liittimen avulla. Lisäksi voidaan liittää suoraan Bluetoothilla älypuhelimeen tai tablettiin. Kuulokkeet voivat olla liitettynä kahteen laitteeseen yhtä aikaa, eli jos luennon aikana kännykkään tulee puhelu, sen voi tarvittaessa ottaa väliin ja vaihdella kätevästi eri laitteiden välillä. Erinomainen laatu sekä mikrofonissa että kaiuttimissa takaa loistavan äänenlaadun molempiin suuntiin. Pehmeät ja joustavat tyynyt tarjoavat käyttömukavuutta pitkäkestoisessakin käytössä. Pitkä 37 tunnin akunkesto takaa, että akkua ei tarvitse ladata usein.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Unified Communication -sertifioitu
 • 360º ”varattuna-valo”, joka indikoi muille, että olet varattuna puhelussa tai luennolla
 • 40 mm kaiutinelementit
 • Kolmen mikrofonin puheluteknologia
 • Siro, kääntyvä puomimikrofoni
 • Ääniassistentin aktivointi painalluksella
 • Akunkesto jopa 37tuntia
 • Langaton kantama jopa 30 m
 • Yhdistettävissä kahteen laitteeseen yhtä aikaa
 • Bluetooth-adapteri: USB-A
 • Pehmeä kantokotelo