Älykkääseen kotiin

Täältä löydät lahjavinkkejä kotiisi tai jollekin, joka tahtoo digitalisoida koko kotinsa. Ehkäpä puolisosi on erittäin kiinnostunut tekniikasta ja tahtoo löytää kotiinne älykkäitä ratkaisuja? Mikset ostaisi hänelle home automation-aloituspakkausta. Sen avulla voi esimerkiksi sytyttää tai sammuttaa lamppuja pimeän tullen tai oven avaamisen ja sulkemisen yhteydessä. Toinen hyvä idea on ostaa erityisen hyvä reititin, jotta kaikki langattomat laitteet kotona toimisivat saumattomasti optimaalisella nopeudella.

Äly-TV tai mediasoitin ovat myös loistavia lahjavinkkejä, mikäli sellaisia ei vielä ole. Äly-TV tai mediasoitin kuten Google Chromecast mahdollistavat tietokoneella tai puhelimessa olevien kuvien ja videoiden suoratoiston suoraan TV:llä. Ne mahdollistavat myös Netflix-tyyppisten palveluiden käytön ja tietokoneen kuvan siirtämisen TV:lle. Myös NAS-verkkotallennin on hyvä lisä älykotiin. Sille voit tallentaa valokuvia ja elokuvia jolloin koko perhe pääsee niihin helposti käsiksi kaikilta laitteilta.

Viimeisenä muttei vähimmäisenä voi myös multiroom-ratkaisu olla loistava joululahjaidea jollekin. Toisin sanoen kaiuttimet, jotka yhdistetään toisiinsa langattomasti koko kodin kattavan äänijärjestelmän aikaansaamiseksi. Järjestelmän voi sitten jakaa huoneittain ja sisältöä toistaa täysin langattomasti kaikissa kodin huoneissa. Voit toki myös laittaa saman musiikin soimaan kaikista kotisi kaiuttimista.

Rastita joululahjalistaa erittäin edullisin hinnoin.