Matkalaiselle

Aiotko ostaa lahjan paljon matkustelevalle? Lahjan tulee tietenkin olla elämää matkalla helpottava asia tai jokin mikä on helppo ottaa mukaan matkalle. Mikäli tarvitset inspiraatioita, annamme alla muutamia vinkkejä. Tahdotko sijoittaa johonkin hiukan hinnakkaampaan? Mitä sanot kevyestä ja litteästä kannettavasta? Toinen idea on suuri USB-muisti tai pieni ulkoinen SSD-kiintolevy, jotka tarjoavat molemmat lisätallennustilaa matkan aikana.

Pitääkö kyseessä oleva henkilö musiikista? Langattomat kaiuttimet ovat siinä tapauksessa hyvä idea. Ne sopivat yhtä hyvin matkalle kuin mukaan rannallekin. Lisäakku puhelimeen on myös hyvä idea mukaan matkalle, kun mahdollisuutta puhelimen lataamiseen ei ole tavalliseen tapaan. Pokemon Go-fanin mieleen vara-akku on varmasti. Paljon matkustelevalle voi myös lisämuisti olla hyvä lahjaidea, sillä puhelimen muisti täyttyy matkalla valokuvatessa nopeasti. Siksi tilava microSD-kortti on oivallinen puhelimeen, jossa on muistikorttipaikka.

Viimeisenä muttei vähimmäisenä ovat kuulokkeet aina tervetulleet mukaan matkalle. Minkä tyyppisistä kuulokkeista kukin pitää vaihtelee tietysti mieltymysten mukaan. Meiltä löydätkin kaikkea nappikuulokkeista tavallisiin kuulokkeisiin. Osta kuitenkin mielellään kuulokkeet, joissa on kohinanvaimennusominaisuus, jotka sulkevat pois lentokoneen, junan tai bussin melun.

Rastita joululahjalistaa erittäin edullisin hinnoin.