Uutta tietokonetta tarvitsevalle

Tunnetko jonkun, joka tarvitsee uuden tietokoneen tai uusia osia päivittääkseen konettansa? Täältä löydät paljon lahjaideoita juuri hänelle. Mikäli tahdot ostaa täysin uuden tietokoneen, on kannettava tietokone luultavasti etsimäsi ja malli riippuu luonnollisesti lahjan saajasta. Tarvitseeko hän tehokkaan tietokoneen? Vai onko haussa mahdollisimman yksinkertainen malli? Meiltä löydät jotakin jokaiselle.

Meiltä löydät myös pöytätietokoneet, mikäli lahjan saajalla on aikomus päivittää konettaan tulevaisuudessa. Mikäli ajattelemallasi henkilöllä on jo hyvä tietokone, voit ehkä ostaa hänelle uuden komponentin kuten paremman näytönohjaimen. Mikäli etsit konetta pelaajalle, löydät lahjavinkkejä otsikon ”Pelaajalle” alta.

Mikäli uusi tietokone tuntuu liian kalliilta lahjalta, löydät tietokonelisätarvikkeiden joukosta hyviä lahjavinkkejä. Uusi kiintolevy tai hyvät kuulokkeet ovat hyvä vaihtoehto, tai lisänäyttö jos lahjan saajalla on kannettava tietokone. Lisänäytön yhteydessä on hyvä ostaa hiiri ja näppäimistö.

Rastita joululahjalistaa erittäin edullisin hinnoin.