Valokuvaajalle

Onko sinulla valokuvauksesta kiinnostunut ystävä tai sukulainen, jolle tahdot ostaa sopivan joululahjan? Meiltä löydät kaikkea maan ja taivaan väliltä kaiken tyyppisille valokuvaajille. Joululahja, joka harvemmin osuu harhaan, niin tylsältä kuin se saattaakin kuulostaa, on kiintolevy. Valokuvat vievät nimittäin huomattavasti tilaa, joten suuri ulkoinen kiintolevy varmuuskopioille tai tallennukseen on aina mieleinen. Mikäli tahdot panostaa ylelliseen versioon osta verkkokiintolevy tai turvallinen NAS, jossa on pilviominaisuus.

Valokuvien muokkauksesta pitävälle suosittelemme piirtopöytää, joka muuttaa valokuvaajan tavan editoida valokuviaan lopullisesti. Mikäli ystäväsi muokkaa valokuviaan kannettavan näytöllä, saattaa myös ulkoinen näyttö olla erinomainen lahjaehdotus. Mutta osta siinä tapauksessa astetta parempi IPS-näyttö.

Voit tietenkin myös ostaa uuden kameran, uuden objektiivin tai muita hinnakkaampia tuotteita, mutta mikäli lahjabudjettisi ei ole suuri ilahtuu ystäväsi varmasti myös uudesta muistikortista, puhdistussarjasta tai vastaavasta. Viimeisenä muttei vähimmäisenä voisi esimerkiksi uusi salama olla vasta-alkavalle studiovalokuvaajalle mieleen.

Rastita joululahjalistaa erittäin edullisin hinnoin.