Esittelyssä Windows 11

Esittelyssä Windows 11


Windows 11 tuo sinulle tärkeät asiat entistä lähemmäksi

Saat sen, mitä tarvitset seuraavaksi

Harrasta asioita ja maksimoi tuottavuutesi uudella Windows 11 -käyttöjärjestelmällä.

Se sisältää työkalut, joilla voit tehdä monia asioita samanaikaisesti, ajatella, luoda ja olla yhteydessä – yksinkertaisesti ja intuitiivisesti.

Ilmainen Windows 11 -päivitys, kun se tulee saataville (katso alla)1

1 Päivityssuunnitelmaa viimeistellään yhä. Versiopäivitysten pitäisi alkaa vuoden 2021 loppupuoliskolla ja jatkua vuoden 2022 puolelle. Tarkka ajankohta on laitekohtainen. Jotkin ominaisuudet edellyttävät tiettyä laitteistoa, ks.

Ole yhteydessä heihin, jotka ovat sinulle tärkeitä

Käytettävissäsi on uusia tapoja tavoittaa perheenjäsenesi ja ystäväsi nopeasti, joten olet aina ajan tasalla riippumatta heidän sijainnistaan tai käytetystä laitteesta.

Päästä luovuutesi valloilleen

Harrasta asioita päivitetyssä ja rauhoittavassa ympäristössä, joka inspiroi seuraavaa luovaa hankettasi.

Maksimoi tuottavuutesi

Pystyt tekemään monia asioita samanaikaisesti kohdistusvihjeen ja työpöytäryhmien kaltaisten työkalujen ansiosta.

Valitse selain, joka mukautuu käyttäjän tarpeisiin

Tämä selain mukautuu käyttäjän tarpeisiin, kuten työskentelyyn, viihteestä nauttimiseen tai yhteydenpitoon.

Valitse selain, joka mukautuu käyttäjän tarpeisiin

Tämä selain mukautuu käyttäjän tarpeisiin, kuten työskentelyyn, viihteestä nauttimiseen tai yhteydenpitoon.

FAQ

Uusi Windows on yhtä tehokas ja turvallinen kuin Windows 10, mutta sen ulkoasua on uudistettu. Sen mukana tulee myös uusia työkaluja, ääniä ja sovelluksia. Jokainen yksityiskohta on huomioitu. Yhdessä tämä tuottaa virkistävän tietokoneen käyttökokemuksen.

Tietokoneita, joissa on uusi Windows esiasennettuna, saa myöhemmin tänä vuonna.

Hinta vaihtelee! Monet valmistajat tarjoavat erilaisia uudella Windowsilla varustettuja laitteita. Kaikki eri hinnoilla.

Tietokoneita, joissa on Windows esiasennettuna, saa useilta jälleenmyyjiltä myöhemmin tänä vuonna. Tarkemmat tiedot toimitetaan myöhemmin.

Jos lisälaitteesi toimivat Windows 10:n kanssa ja ovat uuden Windowsin vaatimusten mukaisia, niiden pitäisi toimia uuden Windowsin kanssa. Jos haluat olla asiasta varma, kysy sitä lisälaitteesi valmistajalta.

Useimmat tällä hetkellä myytävät Windows 10 -tietokoneet voi päivittää uuteen Windowsiin. Jotta tietokoneen voi päivittää uuteen Windowsiin, sen on oltava laitteiston vähimmäisvaatimusten mukainen ja joitakin ominaisuuksia varten tarvitaan erityislaitteita (Windows 11 -version tekniset tiedo). Päivityssuunnitelmaa viimeistellään yhä, mutta versiopäivitysten pitäisi alkaa vuoden 2021 loppupuoliskolla ja jatkua vuoden 2022 puolelle. Tarkka ajankohta on laitekohtainen.

Tämän voi selvittää muutamalla eri tavalla. Jos olet parhaillaan ostamassa uuttaa tietokonetta, katso onko tietokone varustettu ”Ilmainen päivitys uuteen Windowsiin” -tunnisteella. Voit myös kysyä asiaa liikkeen myyjältä.

Jos nykyisessä Windows 10 -tietokoneessasi on uusin Windows 10 -versio ja tietokone on laitteiston vähimmäisvaatimusten ( Windows 11 -version tekniset tiedo) mukainen, sen voi päivittää uuteen Windowsiin. Päivityssuunnitelma on yhä viimeisteltävänä, mutta useimpien tällä hetkellä käytössä olevien laitteiden osalta odotamme sen olevan valmis vuoden 2022 alkupuoliskolla. Kaikille kyseeseen tuleville Windows 10 -tietokoneille ei tarjota päivitystä uuteen Windowsiin samaan aikaan. Voit selvittää, voiko tietokoneesi päivittää, lataamalla Tietokoneen kuntotarkistus -sovelluksen. Kun versiopäivitykset ovat alkaneet, voit katsoa, onko päivitys asennettavissa omaan laitteeseesi, valitsemalla Asetukset / Windows Update.

Laitteiston vähimmäisvaatimukset löytyvät täältä: microsoft.com/fi-fi/windows/windows-11-specifications .

Kyllä! Windows 10 on jatkossakin hieno Windows-versio. Olemme sitoutuneet tukemaan Windows 10 -versiota 14.10.2025 saakka.

Päivitykset uuteen Windowsiin alkavat vuoden 2021 loppupuolella ja jatkuvat vuoden 2022 puolelle. Tänä aikana teemme taustalla testejä ja varmistamme toimivuuden omaa tietokonettasi silmällä pitäen. Windows Update ilmoittaa, onko tietokoneesi päivitettävissä ja milloin päivitys tapahtuu. Voit tarkistaa asian valitsemalla Asetukset / Windows Update.

Päivitys on ilmainen! Päivityksen voi kuitenkin tehdä vain sellaiseen Windows 10 -tietokoneeseen, jossa on uusin Windows 10 -versio ja joka on laitteiston vähimmäisvaatimusten mukainen. Voit tarkistaa, onko laitteessasi uusimmat Windows 10 -päivitykset, valitsemalla Asetukset / Windows Update.

Ylläpitopäivityksellä voidaan korjata jonkin tietyn Windows-version ohjelmavirheitä, parantaa sen suojausta tai asentaa siihen uusia ominaisuuksia. Tällaisia päivityksiä toimitetaan pitkin vuotta. Versiopäivitys tarkoittaa version vaihtamista – esimerkiksi siirtymistä Windows 10:stä uuteen Windowsiin. Tai siirtymistä Windows Home -versiosta Windows Pro -versioon

Kyseeseen tulevien tietokoneiden ilmaisella päivityksellä ei ole tiettyä päättymispäivää. Microsoft pidättää kuitenkin oikeuden jossakin vaiheessa lopettaa tuen ilmaiselle tarjoukselle. Tämä päättymispäivä on aikaisintaan vuoden kuluttaa yleisestä saatavuudesta.

Kyllä. Päivitystä uuteen Windows-versioon ei ole pakko tehdä. Jatkamme Windows 10:n tukea 14.10.2025 saakka.

Ei. Uusi Windows ja Windows 10 tarvitsevat suurin piirtein saman verran levytilaa. Päivitysprosessin aikana tarvitaan kuitenkin lisätilaa. Windows tyhjentää tämän lisätilan levyltä noin 10 päivää päivityksen jälkeen.

Uusi Windows on Windowsin uusin versio. Jatkamme kuitenkin Windows 10:n tukea lokakuuhun 2025 saakka.

Kaikki tiedostosi ja tietosi siirretään oletusarvoisesti. Suosittelemme kuitenkin tiedostojen varmuuskopiointia ennen asennusta. Lisätietoja PC-kansioiden varmuuskopioinnista OneDrive-palveluun löytyy täältä .

Kyllä. Uuden Windows-version asentamisen jälkeen voit 10 päivän ajan palata käyttämään Windows 10:tä niin, että tiedostosi ja tietosi pysyvät tietokoneessasi. 10 päivän kuluttua sinun on varmuuskopioitava tiedostosi ja tehtävä puhdas asennus, jos haluat palata Windows 10:n käyttöön.

Uuden Windowsin lataus ja asennus kestää luultavasti kauemmin kuin tyypillisen Windows 10 -ominaisuuspäivityksen asennus. Voit käyttää tietokonettasi uuden Windowsin latauksen aikana ja sen jälkeen voit ajoittaa asennuksen tiettyyn ajankohtaan, jolloin et tarvitse tietokonettasi.

Jos tietokoneesi on laitteiston vähimmäisvaatimusten mukainen, Windows 10 Home S mode -käyttöjärjestelmän voi päivittää uuteen Windows Home S mode -versioon. Jos tietokoneessasi on Windows 10 Pro S mode -käyttöjärjestelmä, sinun on siirryttävä pois S mode -tilasta, jotta voit tehdä päivityksen uuteen Windows Pro -versioon. Uutta Windows Pro -versiota ei voi käyttää S mode -tilassa.

Tietokoneen kuntotarkistus -sovelluksella voit tarkistaa, voiko laitteesi päivittää uuteen Windowsiin. Monet alle neljä vuotta vanhat tietokoneet voi päivittää uuteen Windowsiin. Niissä on oltava uusin Windows 10 -versio ja niiden on oltava laitteiston vähimmäisvaatimusten mukaisia.