Elokuvafanaatikko, pelaaja vai Office-käyttäjä?

Autamme sinua löytämään sopivan tietokoneen.

Elokuvafanaatikko, pelaaja vai Office-käyttäjä?

Autamme sinua löytämään sopivan tietokoneen.

Elokuvafanaatikko, pelaaja vai Office-käyttäjä?

Autamme sinua löytämään sopivan tietokoneen.

Pelitietokone

Pelaajana tietysti haluat niin paljon tehokkuutta kuin mahdollista, eli toisin sanoen paljon RAM-muistia, tehokasta grafiikkaa, nopean SSD-levyn ja uusimman sukupolven prosessorin. Näppäimistön tulee olla valaistu, jotta voit pelata myös öisin ja tietokoneessasi tulee olla vähintään muutama USB- sekä HDMI-portti. Käy rauhassa tutustumassa meidän tehokkaimpiin tietokoneisiin löytääksesi sopivan pelitietokoneen.

Multimediakäyttöön

Pidätkö valokuvaamisesta ja tämän jälkeen istut tuntikausia tietokoneella ja muokkaat ja käsittelet kuvia? Tällöin todennäköisesti haluat tietokoneeseesi tehokkuutta. Sama pätee sinuun, joka haluat leikata videoita tai harrastaa jotain muita prosessoria kuormittavia harrastuksia. Yksi erittäin suosituksi tullut asia on tietokoneen kytkeminen televisioon ja tämän jälkeen videoiden ja TV-ohjelmien katselu verkossa. Näitä tietokoneita kutsutaan usein HTPC:ksi ja ne toimivat samalla kotisi musiikkisoittimena, sekä paljon muuna. Muita näiden mediatietokoneiden tärkeitä tekijöitä ovat tietysti niiden pieni koko, sekä se että ne ovat tyylikkäitä ja hiljaisia, jottei ne veisi liikaa turhaa huomiota.

Täältä löydät multimediatietokoneita, jotka olemme nostaneet esille, koska ne sopivat loistavasti koteihin, jossa media ja pelaaminen menevät töiden edelle. Toisin sanoen, jos haluat käyttää tietokonetta videoiden katselemiseen, pelien pelaamiseen, surffaamiseeen tai musiikin kuunteluun, olet oikeassa paikassa.

Tästä kategoriasta löydät tietokoneita myös vähän tyylikkäämmällä ja kauniimmalla muotoilulla, jos ulkonäkö on tärkeä yksityiskohta sinulle.

Kotikäyttäjä

Käytät tietokonetta saadaksesi tehtyä tavallisia asioita. Käytät usein Officea, surffaat, kirjoitat sähköposteja ja makselet laskuja. Tällöin tarvitset näppäimistön, jolla on miellyttävä kirjoittaa ja jossa mielellään on myös numeronäppäimet. Joskus voit muokata vaikkapa kuvia. Tällöin näyttö ei saa olla liian pieni tai matalaresoluutionen, jottei silmäsi väsyisivät. Lisäksi on hyvä, jos tietokone on kevyt, jotta saat sen helposti mukaasi ja se saa mielellään olla edullinen.

Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse kantaa tietokonetta, ja tällöin ehkä haluatkin yksinkertaisen tietokoneen kotiisi, jota voit käyttää tarpeen mukaan. Yksi vinkki silloin on All-in-one- tietokone, joka tarkoittaa näyttöön integroitua tietokonetta, jossa kone ja näyttö ovat kätevästi samassa kompaktissa paketissa. Muuten suosittelemme vähän pienempää tietokonetta, joka ei vie niin paljoa tilaa kirjoituspöydällä.

Premium tietokone

Premium tietokoneet ovat ohuita ja kevyitä kannettavia tietokoneita, jotka sopivat sinulle, joka kannat usein tietokonetta mukanasi. Näitä erittäin liikuteltavia tietokoneita löytyy monia, niin sinulle joka vain haluat surffailla tietokoneellasi kuten myös sinulle, joka tarvitset kunnon työjuhdan.

Meidän premium-tietokoneiden joukosta löytyy tietokoneita niin kosketusnäytöllä ja ilman, samoin kuin tietokoneita käännettävillä tai irrotettavilla näytöillä, jotta ne toimisivat kuten tabletit. Yksi tärkeä asia muistaa ostaessasi tällaista kevyttä kannettavaa tietokonetta on se, että muistat katsoa kuinka monta porttia tietokoneessa on. Näissä erittäin pienissä tietokoneissa on usein vähemmän portteja ja näin ollen ne eivät ehkä sovellukaan tarpeisiisi.

Lisätarvikkeet

Helpottaaksemme sopivien lisätarvikkeiden löytämistä olemme keränneet kaikki mahdolliset lisätarvikkeet yhteen ja samaan paikkaan. Löydät täältä niin pelaajien kuulokkeet, nopeat näytöt kuin myös parhaimmat hiiret ja näppäimistöt peleihin, kotikonttoriin tai matkalle.