Prokord Black – uusi valikoima ensiluokkaisia kaapeleita

Vaikka Prokord onkin suhteellisen uusi tuotemerkki, sen laadukkaat kaapelit ovat nopeasti tehneet siitä tunnetun. Yrityksen sisällä on paljon tietotaitoa sekä laadukkaiden kaapeleiden valmistamiseen tarvittavia tehtaita ja raaka-aineita. Odotukset kaapeleita kohtaan ovat kasvaneet. Samalla on kehitetty myös kaapeleiden seuraava sukupolvi, joka näkee nyt päivänvalon.

Prokordin tavallisessa kaapelivalikoimassa on esimerkiksi työpöytänäytöille tarkoitettuja kaapeleita, joiden paikkaa ei kovinkaan usein vaihdeta Kestävät Prokord Black -kaapelit puolestaan on luotu käyttökohteisiin, joissa kaapeleita irrotetaan ja kiinnitetään paljon. Kaapelit sopivat erinomaisesti esimerkiksi kokoushuoneisiin tai matkalle mukaan.

Miksi ostaa Prokord Black -kaapeleita?

Valikoimassa on tällä hetkellä videokaapeleita (HDMI-, DisplayPort- ja DVI-kaapeleita) huolellisesti valikoiduilla komponenteilla, kultapinnoitetuilla liittimillä, ensiluokkaisia kuparilangoilla (ei kaapelihäviöitä) ja koko käyttöiän kestävällä takuulla. Sekä kaapelit että liittimet on kaksoissuojattu eli niissä on ylimääräinen suojakerros, jonka ansiosta muut lähistöllä olevat kaapelit eivät aiheuta häiriöitä. Tämä laatuero erottaa ne monien muiden toimittajien kaapeleista. Seuraavana muita kaapeleiden etuja:

  • Kaikki kaapelit testataan erikseen ennen paketoimista
  • Kaapeleita testataan ja verrataan muiden johtavien valmistajien kaapeleihin
  • Raaka-aineet (esimerkiksi raakakupari) tarkistetaan huolellisesti
  • Kaapelit eivät sisällä halogeeneja tai PVC:tä

Tällä hetkellä Prokord Black -valikoimaan kuuluu ainoastaan videokaapeleita, mutta piakkoin valikoimaan tulee myös äänikaapeleita sekä USB- ja verkkokaapeleita.

Hyvät testitulokset

Testeissä Prokord Black -kaapelit ovat suoriutuneet monia vastaavia kalliimpia kilpailevia tuotteita paremmin. Prokord Black -kaapelit täyttävät tietenkin yleiset vaatimukset, mutta ne selviävät myös tiukimmista testeistä, mihin kilpailijoiden kaapelit eivät aina pysty.