Prokord logo

Hallitse kotiasi puhelimella

Älykkäät ja vuorovaikutteiset kodit ovat suositumpia kuin koskaan. Ne antavat turvallisuuden tunnetta ja ovat lisäksi erittäin energiatehokkaita. Varmista, että valot palavat kotona lasten tullessa kotiin, sammuta päälle unohtunut kahvinkeitin, katso, kuka soittaa ovikelloa, ja pyydä lähettiä jättämään ruokatoimitukset oven viereen juttelemalla hänen kanssaan suoraan ovikellon kautta.

Täältä löydät Prokordin älykotilaitteet aina murtohälyttimistä ja valaisimista kauko-ohjaukseen. Kaikki laitteet voidaan yhdistää puhelimeen asennettavaan sovellukseen.

LIITÄNNÄT

Kun yhdistät kahvinkeittimen älykotiliitäntään, sinun ei tarvitse enää koskaan murehtia ja yrittää muistella, sammutitko virran vai et. Voit myös luoda automaattisia aikatauluja, joiden avulla voit kytkeä valot, kahvinkeittimen ja muut tavarat päälle tai pois päältä tiettyinä aikoina ja viikonpäivinä. Tai miksipä et loisi sammutusajastinta silitysraudalle?

LAMPUT

Voit huolehtia koko talon valaistuksesta puhelimellasi. Sytytä lamput ennen kuin tulet töistä, luo tunnelmallinen valaistus elokuvahetkiä varten, lisää kirkkautta lastenhuoneessa tai sammuta kaikki valot yhdellä napin painalluksella. Valaistusta voi hallita puhelimella, mikä lisää turvallisuutta ja säästää energiaa.

TURVALLISUUS JA VALVONTA

Mahdollisuus nähdä, onko joku oven ulkopuolella tai autotallissa, voi luoda turvallisuuden tunnetta. Älykäs valvontakamera tai sovellusohjattu ovikello antaa helposti yleiskuvan siitä, kuka liikkuu pihan puolella. Video-ovikellossa on sisäänrakennettu kamera, mikrofoni ja kaiutin. Kun ovikello soi, saat ilmoituksen puhelimeen ja voit nähdä vierailijan ja jutella hänen kanssaan sovelluksen kautta myös silloin, kun et ole kotona. Asettamalla antureita oviin ja ikkunoihin saat ilmoituksen, jos joku avaa tai sulkee ne.

SOVELLUS

Tuya-älysovelluksella voit hallita kaikkia Prokordin älykotituotteita ja niiden kaikkia toimintoja. Voit esimerkiksi sytyttää, sammuttaa ja himmentää lamppuja tai ohjelmoida erilaisia automaattisia skenaarioita, kuten että eteisen lamppu syttyy automaattisesti, kun saavut kotiin. Voit hallita jokaista lamppua yksitellen tai ryhmitellä useampia lamppuja ja hallita niitä samanaikaisesti.

HUOM.! Prokordin älykotituotteet ovat yhteensopivia myös Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa