Ylivertainen äänentoisto. Mistään tinkimättä.

Saat parhaan äänikokemuksen koko päivän Sennheiserin uusimman teknologisen mestariluomuksen, uusien CX Plus True Wireless -korvanappien avulla. Suunniteltu parasta mukavuutta varten ergonomisen muotoilunsa ja intuitiivisen kosketusohjauksensa ansiosta. Aktiivisen melunvaimennuksen ja Transparten hearing teknikan avulla voit sulkea ympäristön pois tai pysyä yhteydessä nauttiessasi ensiluokkaisesta audiosta, jossa on kristallinkirkas ääni ja syvä basso, jota voit säätää mieltymystesi mukaan.

Galaxy Z flip3

Saat täydellisen äänen.

Ensiluokkainen ääni

Nauti musiikista kotona, töissä tai liikkeellä ollessa täydelliselle äänelle räätälöidyn TrueResponse -muuntimen ansiosta.

Estä melu

Uppoudu musiikin kirkkauteen ja yksityiskohtiin sekä puheluihisi häiriöttä aktiivisen melunvaimennuksen avulla.

Pysy tietoisena

Sinä hallitset ääntä:transparent hearing kuuntelutilan ansiosta voit keskittyä myös ulkoisiin ääniin ja pysyä yhteydessä ympäröivän maailman kanssa.

Galaxy Z flip3

Saat parhaan mukavuuden.

Sinun mukavuuttasi varten

Ne on tehty sinua varten: ergonomisen muotoilunsa ja neljän eri kokoisen korvasovittimen ansiosta löydät parhaan istuvuuden kaikkia toimintoja varten.

Helppokäyttöisyys

Hallitse kaikkea äänestä ja puheluista nopeaan Sirin ja Google Assistantin käyttöön räätälöitävien kosketusohjainten avulla.

Jatka toistoa

Haluatko kuunnella koko päivän? 8 tunnin akun keston ja 16 latauskotelolla saatavan lisätunnin ansiosta sinulla on jopa 24 tuntia toistoaikaa.

Galaxy Z flip3

Hanki paras.

Syvempi basso

Uppoudu rytmiin Smart Control -sovelluksen kautta aktivoitavan, säädettävän Bass Boostin avulla

Myös märissä olosuhteissa

Käytä niitä silloin kun haluat, jopa sateessa: IPX4-roiskeenkestävyyden ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos ne kastuvat.