PlayStation®5-konsoli

Mahtavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi salamannopea lataus, erittäin nopea SSD-asema ja mukaansatempaavat toiminnot, kuten kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet, 3D-ääni ja upouusi PlayStation®-pelien sukupolvi.

PlayStation®5 Digital Edition

PS5 Digital Edition on PS5-konsolin täysin digitaalinen versio, jossa ei ole levyasemaa. Voit ostaa ja ladata pelejä kirjautumalla PlayStation Networkiin ja menemällä PlayStation®Storeen.1

1 Tili PlayStation Networkin käyttämistä varten vaaditaan. Täydet ehdot ovat voimassa – playstation.com/fi-fi/legal/psnterms.

Salamannopea

Räätälöity prosessori, grafiikkasuoritin ja I/O-integroitu SSD-asema asettavat PlayStation-konsolille aivan uudet standardit.

Erittäin nopea SSD-asema

Ota PS5™-konsoliin asennetuista peleistä kaikki irti salamannopean latauksen ansiosta.

I/O-integroitu

DPS5™-konsolin järjestelmän räätälöidyn integraation ansiosta pelintekijät saavat dataa SSD-asemalta niin nopeasti, että he voivat suunnitella pelejä aivan uudella tavalla.

Mahtavia pelejä

Nauti upeasta grafiikasta ja koe uudet PS5™-ominaisuudet.

Säteenseuranta

Uppoudu ennennäkemättömän realistiseen pelimaailmaan säteenseurannan ansiosta. Tuettuihin PS5™-peleihin sisällytetty toiminto jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä luoden todenmukaiset varjot ja heijastukset.

4K-TV-pelaaminen

Pelaa parhaita PS5™-pelejä upeassa 4K-televisiossasi.

Jopa 120 kuvaa sekunnissa ja 120 Hz:n lähtö

Nauti yhteensopiville peleille tarkoitetun nopean kuvataajuden (jopa 120 fps) takaamasta tasaisesta pelaamisesta ja 4K-televisioihin täydellisesti sopivasta 120 Hz:n lähdöstä.

HDR-tekniikka

Tuetuissa PS5™-peleissä on uskomattoman kirkkaat ja aidot värit, kun pelejä pelataan HDR-televisioissa.

8K-grafiikka

PS5™-konsolit tukevat 8K-grafiikkaa, joten voit pelata pelejä 4320p:n tarkkuudella varustetuissa näytöissä.

Keskelle toimintaa

Kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet ja 3D-äänitekniikka vievät lähemmäs pelien tunnelmaa.

Tempest 3D AudioTech

Sukella äänimaailmaan, joka ympäröi sinut joka puolelta. Tempest 3D AudioTech herättää äänimaailman henkiin tuetuissa peleissä, kuunteletpa pelin ääniä kuulokkeiden tai television kaiutinten kautta.

Kosketuspalaute

Langattoman DualSense™-ohjaimen kosketuspalautteen ansiosta tunnet valikoiduissa PS5™-peleissä tekemäsi toiminnot ohjaimen kautta.

Mukautuvat liipaisimet

Valikoiduissa PS5™-peleissä voit kokea lähemmäs pelejä vievät mukautuvat liipaisimet, joissa on dynaamiset, pelissä tehtäviä toimintoja simuloivat vastustasot.

Tuotteet

“PlayStation”, “PlayStation Family Mark", “PS5 logo” ja "Play Has No Limits" ovat Sony Interactive Entertainment Incin rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. ”SONY” on Sony Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

PlayStation®5-lisävarusteet

Vie pelit äärimmilleen uuden sukupolven PlayStation®-lisävarusteilla.

Tuotteet

Langaton DualSense™-ohjain

Nauti erittäin mukaansatempaavasta pelikokemuksesta1 uudella, innovatiivisella PS5™-ohjaimella, jossa on kosketuspalautetoiminto ja dynaamiset liipaisintehosteet2. Langattomassa, miellyttävästi muotoillussa DualSense-ohjaimessa on sisäänrakennettu mikrofoni ja luontinäppäin.

DualSense™-latausalusta

Lataa enintään kahta langatonta DualSense-ohjainta yhtä aikaa yhdistämättä niitä PlayStation®5-konsoliin.

Langattomat PULSE 3D™ -kuulokkeet

Virittäydy mukavaan pelitunnelmaan langattomilla kuulokkeilla, joissa on PS5™-konsolia2varten hienosäädetty 3D-ääni. Kuulokkeet voi ladata USB Type-C® -portin kautta, ja niissä on kaksi hälyä poistavaa mikrofonia ja erittäin selkeä puheentunnistus3.

Mediasäädin

Hallitse elokuvia, suoratoistopalveluita4 muita toimintoja kätevästi PS5™-konsolilla intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta.

HD-kamera

Osallistu pelivideoihin ja lähetyksiin3 tyylikkäästi terävän Full HD -kuvan ansiosta.

PlayStation®Camera-sovitin

Liitä PlayStation®VR PS5™-konsoliin ja pelaa tuettuja PS VR -pelejä. Jotta voit käyttää PS VR:ää PS5-konsolilla, tarvitset PS4™:n PlayStation Cameran* ja PlayStation Camera -sovittimen (ei ostopakkoa). Lisätietoa sovittimen tilaamisesta jaetaan myöhemmin osoitteessa PlayStation.com.

*Malli CUH-ZEY1 tai CUH-ZEY2.

1 Langattomaan DUALSHOCK®4-ohjaimeen verrattuna.
2 Saatavilla, jos peli tukee toimintoa.
3 Internetyhteys ja tili PlayStation™Networkin käyttämistä varten vaaditaan. Tilin haltijan on oltava vähintään 7-vuotias, ja alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhemman suostumuksen. Täydet ehdot ovat voimassa: playstation.com/fi-fi/legal/psnterms.
4 Suoratoistopalvelut saattavat edellyttää maksullista tilausta, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Internetyhteys ja tili PlayStation Networkin käyttämistä varten vaaditaan. Tilin haltijan on oltava vähintään 7-vuotias, ja alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhemman suostumuksen. Täydet ehdot ovat voimassa: playstation.com/fi-fi/legal/psnterms.

”PlayStation”, ”PlayStation Family Mark”, ”PS4”, ”PS5-logo”, ”PS5”, ”DualSense” ja ”DUALSHOCK” ovat Sony Interactive Entertainment Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. ”SONY” on Sony Corporationin rekisteröity tavaramerkki. USB Type-C® on USB Implementers Forumin rekisteröity tavaramerkki.

PlayStation®5-pelit