Esittelyssä Sony WH-1000XM5 langattomat vastamelukuulokkeet

  • Alan johtava vastamelutekniikka 8 mikrofonilla*
  • Poikkeuksellinen korkean resoluution äänenlaatu
  • Tarkka äänenpoimintatekniikka kristallinkirkkaisiin puheluihin
  • Älykäs ja intuitiivinen käyttökokemus Adaptive Soundin ja Speak-to-Chatin avulla
  • Jopa 30 tunnin akunkesto, USB-PD-yhteensopiva nopeaa latausta varten tien päällä

Alan johtava vastamelutekniikka*

Kussakin kuulokekupissa on neljä mikrofonia: se on meille vastamelutekniikan suurin edistysaskel. Taustaäänet käsitellään entistä tarkemmin, jotta korkean taajuuden äänet vähenevät huomattavasti. Automaattisen vastamelun optimoinnin ansiosta vastamelutekniikka optimoidaan automaattisesti aina käyttöolosuhteiden ja ympäristötekijöiden, kuten ilmanpaineen perusteella.

Sonyn suunnittelema integroitu V1-prosessori hyödyntää HD-vastameluprosessori QN1:n kaikkia mahdollisuuksia. Näiden tekniikoiden yhdistelmällä säädellään kahdeksaa mikrofonia, jotta saadaan verrattoman laadukas vastamelutoiminto.

Erityinen pehmeäreunainen 30 mm:n kaiutinelementti parantaa vastamelua erityisesti matalilla taajuuksilla, jotta voit nauttia musiikista selkeänä ilman taustaääniä. Hiilikuitukomposiitista saadaan kevyt ja erittäin jäykkä kupoli, joka parantaa äänen selkeyttä erityisesti korkeilla taajuuksilla.

Pitkä akun kesto ja kokoontaitettava kannettava kotelo.

Jopa 30 tunnin akunkestolla kuulokkeissa on riittävästi virtaa jopa pitkille matkoille! Jos akkua on ladattava kiireessä, saat kolmen tunnin latauksen vain kolmessa minuutissa lisävarusteena saatavalla USB-PD***-yhteensopivalla verkkolaitteella. Näiden Sony-kuulokkeiden mukana toimitetaan kokoontaitettava kotelo, joka helpottaa säilytystä ja matkustamista.

Poikkeuksellinen ääni ja alan johtava puhelujen laatu**

Kevyt ja joustamaton, tarkkaan suunniteltu ohjainyksikkö parantaa korkeiden taajuuksien herkkyyttä luonnollisemman äänenlaadun saavuttamiseksi. Sonyn ainutlaatuisiin teknologioihin kuuluvat ensiluokkainen lyijytön juote, joka sisältää kultaa erinomaisen johtavuuden takaamiseksi. Kuulokkeissa on myös hienoäänivastus tasaisen tehonjakelun takaamiseksi sekä optimoitu virtapiiri, joka luo paremman signaali-kohinasuhteen ja takaa siten selkeän ja tasaisen äänen.

Nämä Sonyn melua vaimentavat kuulokkeet tukevat High-Resolution Audio- ja High-Resolution Audio Wireless -ääntä. Tämän takana on LDAC, joka on alan hyväksymä äänikoodaustekniikka. LDAC siirtää noin kolme kertaa enemmän dataa kuin tavanomainen Bluetooth®-ääni, mikä takaa poikkeuksellisen korkean resoluution äänenlaadun.

WH-1000XM5:n avulla saat myös alan johtavan puhelujen laadun* Precise Voice Pickup -teknologiamme käyttää neljää säteenmuodostavaa mikrofonia ja tekoälyyn perustuvaa melunvaimennusalgoritmia äänesi tarkkaan eristämiseen. Äskettäin kehitetty tuulen ääntä vähentävä rakenne minimoi tuulesta aiheutuvan melun puheluiden aikana. Missä tahansa käytätkin langattomia mikrofonillisia kuulokkeita, kuulet ja tulet aina kuulluksi selkeästi.

Älykäs ja intuitiivinen

Adaptive Sound Control on älykäs toiminto, joka havaitsee, missä olet ja mitä olet tekemässä. Toiminto säätää siten ympäristön ääniasetuksia ihanteellisen kuuntelukokemuksen saavuttamiseksi. Aktivoinnin jälkeen Adaptive Sound Control oppii käyttäytymisestäsi ja tunnistaa usein vierailemasi paikat, kuten työpaikkasi tai suosikkikahvilasi, ja räätälöi äänen tilanteisiin sopivaksi.

Kun aloitat keskustelun, Speak-to-Chat pysäyttää musiikin automaattisesti ja päästää ympäröivän äänen kuuluviin - kätevää, jos haluat pitää kuulokkeet päässäsi tai puhua handsfree-äänellä. Tämä älykäs toiminto käyttää Sony-kuulokkeisiin sisäänrakennettuja mikrofoneja ja kehittynyttä äänisignaalin käsittelyä äänesi tunnistamiseen ja siihen reagoimiseen. Kun keskustelu on päättynyt, musiikki alkaa soida uudelleen automaattisesti.

Kun otat kuulokkeet pois päältä, musiikki loppuu - kapasitiivinen tunnistin tietää, milloin käytät kuulokkeita. Se auttaa myös parantamaan tunnistustarkkuutta ja muotoilua. Musiikki alkaa taas, kun laitat over ear -kuulokkeet takaisin päähäsi.

Täydellinen yhdistettävyys

Nämä Bluetooth®-kuulokkeet voidaan yhdistää kahteen Bluetooth®-laitteeseen samanaikaisesti. Kun saat puhelun, mikrofonilla varustetut kuulokkeesi tietävät, missä laitteessa puhelu on. Kuulokkeet yhdistävät siten automaattisesti oikeaan laitteeseen. Voit myös vaihtaa kuulokkeet nopeasti jompaan kumpaan laitteeseen napin painalluksella.

WH-1000XM5 tukee Googlen uutta Fast Pair -ominaisuutta. Sen avulla voit helposti paikantaa kuulokkeidesi paikan äänimerkin avulla tai tarkistaa niiden viimeisimmän tunnetun sijainnin Googlen Find My Device -sovelluksessa älypuhelimessasi.

Swift Pair -ominaisuuden avulla langattomat Sony-kuulokkeet on helppo ja nopea yhdistää Windows 11- tai Windows 10 -kannettavaan tietokoneeseen, pöytäkoneeseen tai tablettiin. Ponnahdusikkunan pariliitosohjeet näkyvät lähellä olevissa Windows 11- tai Windows 10 -laitteissa, kun pariliitostila on valittu.

Disclaimer

*Tammikuun 1. päivästä 2022 alkaen. Sony Corporationin tutkimuksen mukaan, mitattu JEITA:n ohjeiden mukaisesti. Headband -tyyppisten langattomien vastamelukuulokkeiden markkinoilla.

**Tammikuun 1. päivästä 2022 alkaen, mitattuna ETSI:n ohjeiden mukaisesti, headband -tyylisten langattomien kuulokkeiden markkinoilla. Lukuun ottamatta kuulokkeita, joissa on puomimikrofoni tai USB-dongle. Puhelun laatu ei sisällä mobiililaitteeseen, kolmannen osapuolen palveluntarjoajiin, Internetiin, verkkoyhteyksiin tai ympäristöolosuhteisiin liittyviä esteitä.

*** USB-PD-laturi myydään erikseen