Chat

Elokuvamaista sisältöä

Logotype
sony vlog cam

Sony esittelee nyt ZV-E1-kameran. Kamerassa on ainutlaatuisia toimintoja sisällönluojille ja vaativille videokuvaajille, jotka etsivät parasta mahdollista kuvauskokemusta.

Tässä kompakti kamera on suuri ja suorituskykyinen kinokoon kenno, jolla voi tallentaa 4K 60p -tarkkuudella. Ainutlaatuinen tekoälyyn perustuva automaattitarkennus tunnistaa useita kohteita ja tuottaa hämmästyttävää äänenlaatua. Kamerassa on myös Sonyn kehittämät vloggaustoiminnot, kuten tuotenäkymä ja kameraratkaisu 4K-suoratoistoon, mikä helpottaa sisällön luomista.

Nyt voit tallentaa seikkailusi ensimmäistä kertaa elokuvamaisella ulkonäöllä ainutlaatuisten vlog-asetusten ja ammattimaisen S-CINETONE-kuvaprofiilin ansiosta. Kuvanvakain ja sisäänrakennettu vakautustoiminto takaavat vakaat tulokset. Joka kerta.

Sony ZV-E1

Peilitön vaihdettava kinokoon objektiivi vlog-kameraan (kompakti ja kevyt, 4K60p, 12,2 megapikseliä, 5-akselinen ja digitaalinen kuvanvakautusjärjestelmä, suuri akkukapasiteetti)

Pienin ja kevyin täyden kennokoon vaihdettavan objektiivin vlogikamera*

Fullformatkvalitet på profesjonelt nivå AMMATTILAISTASOINEN TÄYDEN KUVAFORMAATIN LAATU

Tallenna elokuvamaista sisältöä ammattimaisella 4K 60p -kuvalaadulla. Kamera tarjoaa loputtomasti luovia mahdollisuuksia myös hämärässä. Hyödynnä S-CINETONEn ja vlog-profiilien elokuvamaista ulkoasua, niin videoiden luominen käy helposti. Sonyn ZV-E1-kameralla voit tallentaa ammattilaiskameroista tuttua 4K 120p -hidastusvideota. Sen saa käyttöön ilmaisella laiteohjelmistopäivityksellä.

Tehoa tekoälyssä

Vloggaajakamerassa on tekoälyyn perustuva siru, jonka kehittyneet automaattitarkennustoiminnot auttavat tunnistamaan ihmisten silmät, lemmikit ja monenlaiset esineet. Siten kuvamateriaali on aina tarkennettua. Kamerassa on myös uusia toimintoja, kuten automaattinen kehystys ja kuvanvakain, jotta kohde näkyy vakaana ja aina keskellä kuvaa.

Valmistettu sisältöä varten

ZV-E1-kamerassa on sisällön luomiseen suunniteltuja toimintoja, kuten taustan sumentava bokeh-painike ja tuote-esittelytila esittelijöille, jotka haluavat varmistaa, että eri kohteet ovat vuorollaan tarkennettuina, kun niitä kuvataan. Kääntötoiminnon, kosketusnäytön ja merkkivalon ansiosta vloggaaminen ja sisältöön keskittyminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Valmistettu videoiden luomiseen

Funksjonene på dette 4K-kameraet utgjør en skikkelig kraftpakke for seriøse filmskapere. Vår nyeste kompensasjonsfunksjon for brennviddeendring fjerner alle typer brennviddeendringer ved fokusering fra ulike avstander (kun kompatibelt med Sony-objektiver), slik at du kan importere dine egne LUT-filer for full forhåndsvisning av sluttresultatet.

Jaa maailmanlaajuisesti

Yhdistämällä Sony-vloggaajakameran älypuhelimeen sovelluksemme avulla voit siirtää korkealaatuisia videoita suoraan puhelimeesi. Tämä kamera lähettää jopa 4K 30p -tarkkuudella tai Full HD 60p -tarkkuudella ilman kuvansieppauskorttia tai lisäohjelmistoa.

Kehitä sisältöäsi

Voit käyttää erilaisia kuvakulmia yli 70 kinokoon objektiivilla ja tallentaa ennenkuulumatonta ääntä Sonyn valikoimaan kuuluvilla digitaalisilla ECM-mikrofoneilla.

* Maaliskuun 2023 tuotejulkaisun aikaan perustuen Sonyn kyselytutkimukseen vaihdettavan objektiivin digikameroista, joissa on 35 mm:n täyden koon kuvakenno ja sisäinen optinen kuvanvakautus.