Sony WF-C500 -kuulokkeet

Miellyttävämmän istuvuuden aikaansaamiseksi kuulokkeet ovat pienemmät kuin koskaan, ja ne on suunniteltu pyöristetyiksi ilman reunoja. Ominaisuus tekee niistä turvalliset ja mukavat käyttää, jotta voit keskittyä olennaiseen - eli musiikkiisi!

Entistä ihastuttavampi kuuntelukokemus

Digitaalisen Sound Enhancement Engine (DSEE) -ominaisuutemme ansiosta korkeataajuinen ääni ja hieno häivytysääni on palautettu ääniraitaan, jotta saat aidomman kuuntelukokemuksen Sony -kuulokkeistasi. Voit myös räätälöidä musiikkia oman makusi mukaan käyttämällä EQ -asetusta Sony | Headphones Connect -sovelluksessa.

Vakaa ja helppo Bluetooth® -yhteys

Bluetooth® -kuulokkeiden siru, joka siirtää äänen vasempaan ja oikeaan Bluetooth® -nappikuulokkeeseen samanaikaisesti, yhdessä optimoidun antennin kanssa takaa vakaan yhteyden ja erinomaiset kuunteluominaisuudet. Alhainen äänen viive tekee myös viihteen katsomisesta miellyttävää. Nopean yhdistämisen ominaisuus Androidille, ja Swift Pair -ominaisuus Windows 10:lle tekee WF-C500 -kuulokkeiden ja laitteiden pariliitoksesta nopeaa ja helppoa Bluetooth® -yhteyden kautta.

Kuuntele koko päivän, lataa minuuteissa

Täydellä latauksella nämä Sonyn langattomat kuulokkeet tarjoavat 10 tuntia äänentoistoa, kun taas kätevä latauskotelo tarjoaa 10 tuntia lisää. Tämä tarkoittaa täyden 20 tunnin kuuntelua joka kerta, kun poistut kotoa! Mikäli sinulla on kiire ja olet lisävirran tarpeessa, nopea 10 minuutin lataus antaa sinulle jopa 60 minuuttia lisää äänentoistoaikaa.

Pieni ja kevyt -
Loistava istuvuus

Roiskeenkestävä –
Täydellinen urheiluun

Pitkä akunkesto (jopa 20 tuntia) ja nopea lataus

Korkealaatuinen ääni

Selkeät puhelut ja vakaa, helppo Bluetooth® -yhteys

Voice Assistant -yhteensopiva