Onko sinunkin kevääsi täynnä kutsuja erilaisiin juhliin, etkä ole varma, mitä voisit antaa lahjaksi rippilapselle tai ylioppilaalle? Älä murehdi – olemme koonneet tähän eräitä suosikkilahjoistamme.

AirPods-kuulokkeet iPhone-riippuvaiselle

AirPodit ovat välttämättömät iPhonen omistajalle. Ne takaavat vertaansa vailla olevan langattoman kuuntelukokemuksen ja vapaan liikkuvuuden. Kun otat ne esiin langattomasta latauskotelosta, ne ovat valmiit käytettäväksi kaikkien laitteiden kanssa. Laita ne korviisi, niin ne muodostavat automaattisesti yhteyden. Voit uppoutua upean täyteläiseen ääneen. Melkein kuin taikuutta.

Tuotteeseen

Kaarevat näytöt ovat uusinta uutta

Saatavilla on useita erilaisia kaarevia pelinäyttöjä, mutta moniin niistä ei valitettavasti riitä tavallinen lompakko. Olemme kuitenkin valinneet kaksi näyttöä, jotka antavat vastinetta rahoille.

Tuotteisiin

Kuulokkeet

Hyvät kuulokkeet ovat välttämättömät riippumatta siitä, kuunteletko musiikkia ja podcasteja tai pelaatko tietokonepelejä kavereiden kanssa. Nykyään kuulokkeita on saatavilla monissa upeissa malleissa ja kaikenlaisilla toiminnoilla. Tässä on kaksi mallia, jotka ovat aina hyvä valinta.

Tuotteisiin

Hiiri, joka päihittää kaikki muut hiiret...

Mielestämme tämä on muotoilultaan todella tyylikäs! Tämä hiiri vie pelaamisen uusiin ulottuvuuksiin, sillä sen suunnittelussa on keskitytty nopeuteen, hallintaan ja mukavuuteen.

Tuotteeseen

Hyvä älykello

Mikä ei olisi älykästä älykellossa? Emme tiedä. Olemme erityisen ihastuneita Apple Watch Series 5 -kelloon, joka vain toimii. Olettaen tietenkin, että sinulla on iPhone.

Tuotteeseen

Kameroita valokuvauksen harrastajille – kaksi hieman kalliimpaa lahjaa

iPhone 11 Pro on paras mahdollinen puhelin niille, jotka käyttävät matkapuhelinta valokuvien ottamiseen ja videoiden kuvaamiseen. Olisiko se täydellinen lahjaidea aloittelevalle bloggaajalle tai influensserille? SLR-kamera on ammattimainen vaihtoehto, jos halutaan laittaa kaikki peliin.

Tuotteisiin

Kuvaa lintuperspektiivistä

Jos haluat kuvata ylhäältä käsin, drone on välttämätön. Lisäksi se on niin pieni, että se mahtuu kämmenelle. Koko ei aina ratkaise.

Tuotteeseen

Ready, set, action!

Action-kamera on aina hyvä lahjaidea paljon liikkuvalle, vaikka laskettelukausi on lyhyt. Myös kesäurheilulajit ansaitsevat tulla ikuistetuiksi.

Tuotteeseen

Yksi hieman kalliimmista...

Emme tunne ketään, joka ei arvostaisi uutta televisiota, joten sellainen pitää tietenkin olla listalla. Tässä on minimalistinen muotoilu, joka sopii kaikkialle, ja kaikki mahdolliset toiminnot.

Tuotteeseen

Lukutoukille

Tämä e-kirjojen lukulaite käyttää edistynyttä tekniikkaa, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja lukemisesta pitävälle. PocketBook Touch HD 3 -laitteessa on kaikki uusimmat edistyneet lukutoiminnot, jotta saat kaiken irti e-kirjoista.

Till produktet