Videoneuvottelut vakiona

Yli vuoden kestäneen etätyöskentelyn jälkeen videokokoukset ovat itsestäänselvyys. Kaikissa huoneissa on oltava ammattilaistasoisia mikrofoneja ja kameroita. Kokoukseen voi osallistua myös kotoa ja nähdä kaiken mitä kokoushuoneessa tapahtuu.

Hyviä videoneuvotteluja helposti – sekä toimistossa että kotona

Videokokoukset ovat nykyään täysin luonnollinen osa työpäivää sekä toimistossa että kotona. Monet kokevat kuitenkin turhautumista siitä, että tekniikka ei aina toimi tai että toimistoa ja kotikonttoria ei ole mukautettu kokousten määrän kasvuun.

Kun valitset hyväksi todettua tekniikkaa, jota kaikkien on helppo käyttää, voit unohtaa kaikki videoneuvotteluihin ja muihin etäkokouksiin liittyvät huolenaiheet.

Etätyöskentelyn yleistyessä yritykset voivat tehostaa myös kokoustamista. Se vaatii kuitenkin parempaa suunnittelua.


Lue lisää

Neuvottelukamera työpaikalle tai pieneen neuvotteluhuoneeseen

Voxicon Conference Webcam 4K on pieni neuvottelukamera 4K-tarkkuudella (3840x2160). Täydellinen lisä työpöydälle tai pieneen neuvotteluhuoneeseen Skype- tai Teams-kokouksia varten. Kamerassa on sekä kaiutin että mikrofoni, joten muita laitteita ei tarvita. Kokous voi alkaa heti!

Loistava työkalu kokoustiloihin tai kouluihin

Voxiconin digitaalinen valkotaulu korvaa perinteisen valkotaulun. Tällä näytöllä voit katsella esityksiä ja tehdä muistiinpanoja suoraan kuvaan, pdf-tiedostosta tai verkkosivustolta tai pitää muistiinpanoja kokouksesta. Kaikki tallennetaan ja voidaan lähettää kokouksen vastaanottajille jälkikäteen. Tuote, joka sopii kokoushuoneeseen tai luokkahuoneeseen. Se on helppo asentaa mukana tulevalla seinäkiinnikkeellä.

Katso kaikki tarjoukset

Pidä ryhmäkeskusteluja milloin tahansa, missä tahansa

VOXICON COMMUNICATE R1:llä voit muuntaa minkä huoneen tahansa neuvotteluhuoneeksi. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka kaappaa äänen 360 asteen alueelta niin, että kaikki osallisujat voivat puhua normaalilla äänellä. USB-liitäntä ja plug and play tekevät tietokoneeseen liittämisestä ja puheuiden aloittamisesta helppoa.