5 kätevää laitetta liikunnan tueksi

nordic beach

Ilmojen vihdoin lämmetessä on helpompi aloittaa taas liikuntaharrastukset.

Olemme koonneet yhteen 5 tuotetta, joiden avulla harjoittelun aloittaminen on helpompaa. Uskomme, että näistä laitteista on apua motivaatiosi parantamiseen. Meiltä löydät monia erilaisia tuotteita, joiden avulla pääset kunnolla alkuun treenaamisessa. Tavallisimmat treenituotteet mittaavat sykettä, pitävät silmällä asentoasi ja soittavat kannustavaa musiikkia harjoittelun aikana. Jotta motivaatio ei katoaisi, on tärkeää hankkia myös varusteita, jotka auttavat palautumisessa ennen seuraavia treenejä. Tutustu 5 vinkkiimme, niin pääset alkuun.

Nosta sykettä suosikkimusiikkisi avulla – olitpa missä tahansa

Forerunner 245 Music on juoksijoille kehitetty urheilukello. Ota musiikki ja Spotifyn offline-soittolistat mukaasi Garmin-kellossa. Lataa mukautettuja kellotauluja Connect IQ™ -sovelluksella ja lisää tietokenttiä. Voit myös ladata sovelluksia ja widgetejä, joilla saat kellostasi persoonallisemman. Kun otat älykellotilan käyttöön, akku riittää jopa seitsemäksi päiväksi – GPS-tilassa akkukesto on kuusi tuntia. Kuuntele suosikkimusiikkiasi, niin voit keskittyä paremmin ja harjoittelusta tulee hauskempaa.

Seuraa kehitystä ja saavuta tavoitteesi nopeammin

Garmin Epix sisältää valmiiksi ladattuja aktiiviteettiprofiileja muun muassa maasto- ja ratajuoksuun, uintiin, pyöräilyyn, vaellukseen, soutuun, lasketteluun, golfiin, surffaukseen ja seinäkiipeilyyn. Niiden avulla voit seurata kehitystäsi. Animoidut ja helposti noudatettavat kunto-, voima-, jooga- ja pilatestreenit näkyvät kellon näytöllä. Garmin Coach -toiminto sisältää huippuvalmentajien neuvoja ja mukauttaa ne tavoitteisiisi. Voit kehittää juoksuasi PacePro-toiminnolla, jonka yksilöity opastus auttaa pitämään sopivaa vauhtia yllä juoksulenkillä. Visuaalisesti ennakoitavien kilpailuaikojen toiminto antaa arvion vauhtisi ja haluamasi juoksumatkan mukaan. Kaikki tämä on käytössäsi tyylikkäässä muodossa yhdessä Garminin suosituimmista urheilukelloista.

Juoksetko kaupungilla? AfterShokz on apunasi

Mitä on langattomien kuulokkeiden luujohdetekniikka? AfterShokz on kehittänyt PremiumPitch 2.0+ -tekniikan, joka takaa kuulokkeiden ihanteellisen sijoituksen poskiluun päällä. Siten basso on dynaamisempi, äänenvoimakkuus suurempi ja värinä vähäisempi – ja voit samalla kuulla ympäristön äänet. Anna musiikin pitää vauhtia yllä ja juokse turvallisemmin kaupungilla ja maanteillä.

Ota vedenkestävä kello mukaan uidessasi

Apple Watch Series 7 sisältää tähän mennessä suurimman Retina-näytön, jotta näet paremmin ja voit hallita treenisovelluksia helpommin. Apple Watch Series 7 on tähän mennessä kestävin malli ja sen näyttö on tuotesarjan vahvinta lasia. Sen kanssa voit myös uida huoletta. Edistyksellisillä toiminnoilla mittaat veren happipitoisuuden, otat EKG:n milloin tahansa ja käytät mindfulness- ja unenseurantasovelluksia. Voit myös seurata kymmeniä eri treenimuotoja. Uutuuksia ovat muun muassa taiji ja pilates. Sopii täydellisesti Apple-käyttäjille, jotka haluavat viedä harjoittelunsa seuraavalle tasolle.

Tunne treenikivut – mutta älä ikuisesti

Lihashuoltovasaroiden suosio kasvaa ja niitä käytetään paljon sekä kotona että treenien yhteydessä. Ne auttavat pehmentämään lihaksia ennen treenejä ja palautumaan niiden jälkeen. Jos harjoittelet rankasti ja kärsit voimakkaista treenikivuista, Swedish Posture -lihashuoltovasara on hyvä apuväline, jolla lihakset palautuvat niin, että niistä tulee vahvemmat, joustavammat ja pehmeämmät. Siten olet aina valmiina seuraaviin treeneihin.